stuparul35 scrie:am gasit doi stupi morti in partea de sus langa podisor, oare de ce?
stuparul35 scrie:am descoperit ca au avut diaree,de la mierea de tei pe care nu am extras-o in totalitate,cu gandul ca sa le las provizii pt iarna!poate i-mi spuneti cum faceti tratament anti diareic? multumesc pt raspunsurile primite! La multi ani !
teinegru64 scrie:stuparul35 scrie:am descoperit ca au avut diaree,de la mierea de tei pe care nu am extras-o in totalitate,cu gandul ca sa le las provizii pt iarna!poate i-mi spuneti cum faceti tratament anti diareic? multumesc pt raspunsurile primite! La multi ani !
De vreo 30 de ani iernez si pe miere de tei...dar ..chiar de maine bag centrifuga si scot doar mierea de tei.Care imi imprumuta o turta?
Multumescpaul scrie:Stuparule ...
Probabil ai avut ceva miere de mana si de acolo diareea ...
Incearca sa le bagi intr-un spatiu incalzit unde sa-si faca zborul de curatire dupa care aplica-le cate o turtita de Api ...pix dar care sa nu contina polen sau inlocuitori pe care in prealabil ai amestecat-o cu 17 ml Protofil ! Deci , la 500 g turtita ... 17 ml. Protofil .
Doamne Ajuta !!!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 62 vizitatori