proapis13 scrie:Daca ai citit vreodata o carte despre apicultura cu siguranta ca ai citit si ceva despre inventarul apicol
Ai la adresa asta; viewforum.php?f=56
Forumul comunitatii Stuparitul, in care apicultorii pot publica anunturile de mica publicitate apicola.
Dai click la adresa asta; http://anunturiapicole.stuparitul.com/v ... m.php?f=11
aici vei gasi oferte de preturi si in functie de ce te intereseaza cumperi
Ar trebui sa faci cumparaturile si sub atenta indrumare a mentorului tau in ale apiculturii
Cred ca asta ar cam fi,despre calitate si pret nu poti face comparatie decit cu ceea ce vezi la tine in magazine
salve
seller881 scrie:Am si eu eu o intrebare si va rog din suflet sa-mi raspunda cineva!!! Am tot cautat sa cumpar lazi si am gasit multe oferte bune si una din ele e chiar foarte buna cu niste preturi excelente insa are fund fix si majoritatea vanzatorilor au cu fund anti-varoa, va rog sa-mi spuneti daca fundul anti varoa e bun de ceva sau e doar de ochii lumii si nu ajuta cu nimicMultumesc anticipat!
proapis 13 --- as vrea sa stiu cu ce pret le-ai cumparat daca se poate si ce marime au? rama intreaga - jumate ...3/4?- hranitoarele de plastik din Italia
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori