Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

salut tuturor doresc indrumare

Mesajde albertomontana » 12 Apr 2013, 15:25

salut...nu doresc nimic gratis,nu vreau sa cer fara sa dau in schimb.... Ma numesc Ionut am 36 de ani locuiesc in Chitila si cu chiu cu vai am inceput si eu sa cresc niste familii de albine.(am achizitionat anul trecutn 7 familii). Doresc sa lucrez in stupina,sa fiu ucenic"NU VREAU BANI,FAMILII,ROIURI etc" vreau doar sa ajut cu placere si sa invat sa am grija din ce in ce mai bine de albine,sa aplic intocmai si la timpul oportun diferitele lucrari care se fac pe parcursul anilui. Am incercat anul trecut sa ajut pe cineva de la care am cumparat familiile dar am fost foarte dezamagit. Incepator fiind am fost pacalit si tras pe sfoara , dus cu zaharelul. Sunt o persoana sincera,muncitoare si respectuasa. Nu doresc decit sa invat si sa pot ajuta si eu la rindul meu. Mentionez ca imi este destul de usor sa ma deplasez in zona vestica a capitalei Ilfov sau chiar in capitala zona nord,vest,nord-vest... Doresc sa colaborez cu apicultori incepatori sau experimentati in vederea aplicarii a lucrarilor cit mai bine si de ce nu a optimizarii albinaritului. albertomontana@ymail.com Multumesc !!!
albertomontana

Re: salut tuturor doresc indrumare

Mesajde Mircea_63 » 12 Apr 2013, 15:29

Uite aici un loc mai potrivit si cu sanse mai mari de a gasi ce cauti:

http://anunturiapicole.stuparitul.com/v ... a756d4eedb
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Re: salut tuturor doresc indrumare

Mesajde albertomontana » 12 Apr 2013, 15:35

multumesc
albertomontana

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR