Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: materialele(sculele) unui apicultor

Mesajde nelutzu-api-cool » 03 Iul 2013, 18:54

alexx scrie:
nelutzu-api-cool scrie:
alexx scrie:
nelutzu-api-cool scrie:Pentru inceput ar fi bine sa iti iei roi..in primul rand, sunt mai ieftini decat o familie, si in al doilea rand ai avantajul de a-i creste tu, si a le urmari indeaproape dezvoltarea, ceea ce e foarte important.. Parerea mea este ca numai asa inveti, confruntandu-te cu toate fazele dezvoltarii, si lovindu-te in mod practic de toate problemele si semnele de intrebare care iti apar.. ;)

Da dar si daca achiitioneaza familie in primavara va trebuii sa faca roi si atunci va vedea dezvoltarea unui colonii

Da, sunt de acord, si e perfect ok, dar daca doar atunci incepe albinaritul, ii va fi greu sa divizeze singur o familie..

Asa e dar mai intrazie un an in dezvoltatea stupinei in fine oricum e bine aici depinde si de ce bani dispunem fiecare :)

Exact.. ;)
Vreau ca tot omul să priceapă
Această diferenţă mare:
Albina moare când înţeapă
Iar el, de nu înţeapă, moare!

http://nelutuapicool.sunphoto.ro
nelutzu-api-cool

Re: materialele(sculele) unui apicultor

Mesajde alexx » 03 Iul 2013, 18:57

o familie luata in primavara e mai costisitoare dar poti evolua mai repede dar adevarat ca nu este indicat pentru un incepator eu nu am avut incotro la mine a fost un caz mai special cand am luat primii stupii :lol:
alexx

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR