de delorin I » 31 Aug 2013, 15:04
Daca vei cerceta putin ofertele, o sa incepi sa-ti dai seama care e cea mai buna oferta! De multe ori, acelasi produs are preturi diferite...de asta e bine sa studiezi putin piata dupa produsele de care ai nevoie urgent! E toamna...de ce vei avea nevoie? Ceva medicamente preventive, ceva de luptat cu varoua, etc....Incepe pas cu pas si nu te arunca sa cumperi lucruri care nu iti sunt acum de folos!
Eu anul trecut la targul de la Bucuresti eram pe cale sa cumpar o cutie Nicot...cand le-am spus vanzatorilor ca sunt incepator, mi-au spus ca inca nu am nevoie de asa ceva. A fost a doua oara cand vanzatorii m-au oprit sa dau banii pe ceva ce nu era inca necesar. Sa stii ca spre deosebire de alte domenii, cei care vand unelte pentru apicutura, iti pot fi de multe ori de un real folos. Eu unul nu prea am intalnit multe domenii in care realmente sa fii ajutat iar negustorul in loc sa isi doreasca sa vanda si sa castige mai mult, sa se dovedeasca a fi de fapt un om dornic sa te ajute!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)