Yojen scrie:atacul viepiilor la un stup, albinele nu riposteaza pt ca sunt amortite, cum sa le ajut?
Yojen scrie:atacul viepiilor la un stup, albinele nu riposteaza pt ca sunt amortite, cum sa le ajut?
popik50 scrie:Si eu am mari probleme cu viespile si nu stiu cum sa procedez ca sunt sute . Omor cateva zeci in fiecare zi dar tot sunt multe. Astept ceva sfaturi pentru o arma de ucidere in masa a viespilor
balasaedy scrie:buna dimineata! ma numesc edy si doresc un sfat in lagatura cu o matca tanara de anul acesta. anul trecut am intrat in iarna cu un roi destul de slabut. am iesit cu el din iarna cu chiu cu vai dar nu a avut o dezvoltare buna de loc.regina era batrana si in luna iulie pe la mijloc am schimbat o cu una tanara .cea tanara nici ea nu prea oua bine dar am mai cerut sfaturi aici pe forum si mi s-a zis ca se poate sa nu oua prea bine acum dar in primavara sa ponteze bine . acum problema este asa: saptamana aceasta l au atacat viespile este aproape terminat. vreau sa stiu daca pot sa iernez matca impreuna cu albinele care au mai remas si cum( imi pare rau de matca ca este tanara).pot sa iernez cu ia dupa cum am citit in niste custi speciale impreuna cu 40-50 de albine hranite in permanenta cu miere de salcam. dar albina se uzeaza destul de repede si de unde iau alta in sezonul rece. multumesc!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori