Cand e momentul optim in care pot sa schimb pozitia stupilor in stupina fara ca albinele sa fie dezorientate?
Multumesc!
VladFrentescu scrie:Cand e momentul optim in care pot sa schimb pozitia stupilor in stupina fara ca albinele sa fie dezorientate?
Multumesc!
cornelioandanciu scrie:Mai, omule, eu nu am nimic cu tine, dar nu veni cu informatii de astea ca albinele trebuie mutate pe ger, ca li se reseteaza creierul ! Tu confunzi niste chestii, intr-adevar ,de exemplu cand nucleele de imperechere sint tinute la rece patru sau cinci zile, albinele isi pierd orientarea si nu se mai intorc la stupul vechi,dar iti spun un secret (nu mai spune la nimeni), cand muti albinele pe ger, acestea cad pe fundul stupului si mor! Asta ti-o spun din proprie experienta! Zici ca ai tinut albine in congelator si si-au revenit? Da-mi voie sa nu te cred!
cornelioandanciu scrie:Nu ma intereseaza experimentele tale, imi pare rau, numai bine, noapte buna ! Totusi trebuie sa fii atent ce scrii intr-o sectiune dedicata incepatorilor, ar putea lua de bune experimentele tale ,adica ma intelegi...
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori