Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: plecat la pastoral din timisoara

Mesajde un OM » 07 Apr 2015, 18:42

Intr-un Logan MCV intra destul de usor 6 DB cu cate doua mag de 1/2. Ma gandesc ca Lodgy este mai inalt.
un OM

Mesajde Florin Dobre » 07 Apr 2015, 19:56

In break-ul meu intra 6 cu magazii 1/1 dar fara capace + 1 cu magazie 1/2 in dreapta. Sus n-am pus pana acum...Paul face d-astea. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde danielmihai » 07 Apr 2015, 20:08

In astra h am bagat 8 sau 9 daca nu ma insel :D Florin cand o vinzi sa nu spui ca a fost masina de stupar :lol: adica toti sa nu spunem :twisted: :lol:
danielmihai

Mesajde Florin Dobre » 07 Apr 2015, 20:27

Stricam topicul dar...asta e. :D
A mea e Astra G. Pe unde a intrat numai noi stim. Si-a si iesit. ;)
Cu toate astea se tine bine gagica.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 07 Apr 2015, 20:36

Florin Dobre scrie:Sus n-am pus pana acum...Paul face d-astea. :lol:

Si sa vezi ce misto se rastoarna cand ii dezlegi daca esti cu masina pe-un teren inclinat ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 07 Apr 2015, 20:43

un OM scrie:Intr-un Logan MCV intra destul de usor 6 DB cu cate doua mag de 1/2.

Daca scoti banchetele (raman doar scaunele din fata)intra 8 stupi pe 10 rame cu 2 caturi 1/2 !
Deasupra, daca stii ca-i descarci pe loc drept,intra 9 daca pui scandurele perpendicular pe chestiile alea din plastic (am uitat cum se cheama). Deci ... 17 la un transport !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde danielmihai » 07 Apr 2015, 20:48

Toate ca toate da' de magar n-ati fost trasi din namol. :lol:
danielmihai

Mesajde paul » 07 Apr 2015, 21:00

danielmihai scrie:Toate ca toate da' de magar n-ati fost trasi din namol. :lol:

Oho ! :lol:
Am dus stupii la floare, atunci s-au rasturnat cei de deasupra la descarcare si am mai iesit ... maine, cand o venit tractorul (parca calcam pe un burete imbibat cu apa, asa era pamantul) ! Norocul meu a fost ca am avut si-un prieten cu dubita care m-a ajutat la transport ( aveam 34 de stupi), el a putut iesi, eu nu si astfel am ajuns acasa in noaptea aceea. :)
paul

Mesajde mircea marcel » 07 Apr 2015, 22:18

mellis scrie:La Albina sunt ceva pâlcuri de salcâm, dar am văzut ca scrie prop privata pe un carton;)..
Salcam mai serios pe lângă Lipova, Caransebeș, Lugoj, Cosava..
Rapița nu am fost si nici nu merg. Daca vrei am văzut lângă Mânăstirea Timișeni aproape înflorita.
Ar trebui contactat proprietarul in caz ca stropește sa nu aveți surprize...
Tei in oraș, si floare la Dumbrăvița.
Ma învârt in jurul orașului.
Pentru cei ce fac pastoral cam fiecare cm de remorca este calculat, si apoi timpul pierdut cu dusul, încărcatul etc, poate găsiți dar este mai delicat..
Eu transport in Opel caravan câteva ture..
Cate familii aveți?
Sanatate

Multumesc de informatii, eu am 7 familii, 5 facute anul trecut si 2 sunt de 2 ani. Cam atat si cu experienta mea. De aceea incerc sa asimilez cat mai multe informatii si sa urmez sfaturile tituularilor.
mircea marcel

Mesajde mellis » 07 Apr 2015, 22:41

Daca aveți 2 ani experienta, al treilea nu poate fi decât mai bun..
Ținem legătură daca aveți nevoie de ajutor.
Ma bucur ca acest topic a adus povesti despre pastoral..începe incet vremea de mutat, unii au mutat de mult. Cu Astra caravan am mutat si eu la 100 km in mai multe etape, nu am avut surprize neplăcute..MEurile sunt bune ca intra 2 unul peste altul in caravan..
La Lodgy sper sa intre 2 DB călăriți, este destul de înalt dar nu am verificat..nefiind distanta mare pot sa mai fac un drum in plus, problema este timpul limitat, mâine pregătesc prima tura.. Sper sa fac câteva poze..lisa nu am apucat sa o modific cu roti de teren - improvizez..
Sănătate...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR