colegilor as vrea sa va intreb cum procedati voi dupa iesirea din iarna cu familiile mai slabe sau eventual roiurile de anul trecut pt a le aduce intro stare buna pt marele cules
le ajutati cu ceva
zahar
turte
sirop
rame cu puiet de la veterani
CATALIN scrie:colegilor as vrea sa va intreb cum procedati voi dupa iesirea din iarna cu familiile mai slabe sau eventual roiurile de anul trecut pt a le aduce intro stare buna pt marele cules
alt stupar scrie:a... daca insa nr de urdinishe deschise e cel mai important... pare rau, nu am retetă
alt stupar scrie:CATALIN scrie:colegilor as vrea sa va intreb cum procedati voi dupa iesirea din iarna cu familiile mai slabe sau eventual roiurile de anul trecut pt a le aduce intro stare buna pt marele cules
de ce nu incerci asa:
iei doua matze din astea slabe, le unestiuna cu cealalta cu protectie ioc, inchizi urdinisul lazii care-i gazduieste, o urci in masina si o muti pe alta vatra ???
Garanteaza ăl de scrie ca daca nu intervin alte belele ulterioare cu familia astfel formata faci salcam brici !
a... daca insa nr de urdinishe deschise e cel mai important... pare rau, nu am retetă
unincepator scrie:bunaseara,frumoasa indicatia si buna, dar eu nu prea sant in clar ,ce fac daca am(si am)2 familii slabe dar au fiecare matca, ce fac cu o matca o distrug?.Recunosc nu ma prea stiu la chichite.Multumesc si sanatate.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori