Intrebarea mea este legata de o botca din care trebuia sa eclozeze o matca cam saptamana trecuta. Botca este inchisa la culoare.
Este posibil ca matca sa fi murit in botca? E prea tarziu sa pun o rama cu oua ca sa traga botci?
Multumesc.
tomy2sm scrie:Intrebarea mea este legata de o botca din care trebuia sa eclozeze o matca cam saptamana trecuta. Botca este inchisa la culoare.
Este posibil ca matca sa fi murit in botca? E prea tarziu sa pun o rama cu oua ca sa traga botci?
Multumesc.
Ozzy scrie:sunt si eu intr-o situatie asemanatoare
am divizat doua familii si la una dintre ele matca a inceput sa ponteze de trei zile in timp ce la cealalta nici un semn inca
azi am bagat o rama cu oua si puiet tanar sa vad daca isi trage botci si ma tenta sa le las sa le creasca...
ma intrebam totusi daca exista riscul sa se bezmeticeasca tinand cont de faptul ca au trecut 27 de zile de la divizare
tomy2sm scrie:Intrebarea mea este legata de o botca din care trebuia sa eclozeze o matca cam saptamana trecuta. Botca este inchisa la culoare.
Multumesc.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori