Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Ajutor,,,,va rog sa ma ajutati

Mesajde tomescuclaudiu » 19 Sep 2012, 19:41

am 7 stupi si vreau sa ii pregatesc de iernat ...doar ca am mani probleme...am sa va descriu situatia mea
stup 1
3 rame cu miere si 1 rama cu puiet si miere
stup 2
4 rame cu miere si 1 rama cu puiet si miere
stup 3
3 rame cu miere si fara puiet...
stup 4
6 rame cu miere, lipsa puiet.,.. multe botci pe o rama
stup 5
4 rame cu miere si 1 rama puiet si miere
stup 6
3 rane miere...2 rame puiet capacit si necapacit...1 rama miere si puiet...si foarte putina albina....
stup 7
4 rame miere ... 1/2 rama miere (adica o parte plina ) 1 rama miere si puiet
VA IMPLOR AJUTATI-MA astept un mesaj cat mai urgent...va multumesc anticipat
tomescuclaudiu

Re: Ajutor,,,,va rog sa ma ajutati

Mesajde paul » 19 Sep 2012, 19:45

Claudiu ... stai calm ! Inafara de cel care are botci , restul par in regula ... Eventual vei fi nevoit sa-l unifici pe asta care are acum botci cu acela carezici tu ca are albina putina ! Eventual ...
Cati ani ai ???
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Re: Ajutor,,,,va rog sa ma ajutati

Mesajde jenica67 » 19 Sep 2012, 22:12

tomescuclaudiu, ne-ai spus cum stai cu mierea si puietul, dar nu ne-ai spus cum stai cu albinele. Si nr lor, este f important. La cel cu f putina albina si cel cu botci, poate ar fi bine sa le unifici. Restul, depinde de cate albine au.
jenica67

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR