Buna tuturor,
Cred ca sunt cea mai nou pe acest forum si nu sunt nici macar incepatoare pentru ca inca nu am inceput nimic, in acest moment studiez terenul intrucat consider ca inainte sa te apuci de ceva trebuie sa te documentezi putin ; nu vreau sa scriu pagini intregi de ce vreau sa ma apuc de acest domeniu, vreau si punct insa va rog pe voi sa ma sfatuiti cand ar fi mai bine sa ma apuc. Eu m-am gandit ca in aceasta toamna(cel tarziu pana la sfarsitul lunii Septembrie) sigur trebuie sa incep cu 2 pana la 5 familii pentru a vedea cum se desfasoara activitatea de iarna care mi se parea cea mai dificila insa nefiind familiarizata oare este bine sa fac acest pas acum sau sa astept primavara ?
Sunt din Prahova insa nu cunosc pe nimeni care m-ar putea ajuta sa achizitionez niste familii sanatoase (mi-ar fi placut foarte mult sa ma pot duce in vizitia la diversi oameni si sa fac putina practica) cara sa reziste iarna la un neinitiat si de aceea ma gandesc ca o sa am ceva probleme daca le achizitionez de acum(sunt si dispusa sa-mi asum riscuri).Daca astept pana la primavara din cate am citit, nu stiu cine mai este dispus sa-ti vanda primavara familia iesita din iarna.
Astept o parere de la voi.