Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: concurs

Mesajde clncatalin » 28 Ian 2014, 23:32

Cred ca este o unificare a doua familii/roi.
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa." - Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/catalin.calin.353
clncatalin

Mesajde CATALIN » 28 Ian 2014, 23:35

nea Mariane e decizia dumneavoastra, eu...eram sigur ca asa o sa interpretati..
faceti cum credeti dumneavoastra mai bine
mi-am cerut scuze, le mai cer o data.....
eu va respect incontinuare si sper ca paiele sa arda repede........
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde gica.mosu » 28 Ian 2014, 23:36

Mariane,e buna' asta ultima....Prima TV -Schimb... di mameee :idea: :P
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde CATALIN » 28 Ian 2014, 23:40

CATALIN scrie:nea Mariane e decizia dumneavoastra, eu...eram sigur ca asa o sa interpretati..
faceti cum credeti dumneavoastra mai bine
mi-am cerut scuze, le mai cer o data.....
eu va respect incontinuare si sper ca paiele sa arda repede........

mi-ati scris asa de revoltat de parca a-ti fi asteptat un motiv sa o terminati cu minee....
CATALIN

Mesajde georgeanelka » 29 Ian 2014, 00:26

Salutare, respectele mele tuturor colegilor pentru implicarea in dezbaterii.Nea Marian, felicitarii pentru subiectele (pozele) postate aici, a rezultat un topic extrem de interesant, un adevarat manual de apicultura pentru noi , incepatori. Ultima poza, dupa parerea mea, este cea mai tare posibila. O multime de detalii care ma fac sa ma gandesc la orice:
-larve de varste diferite in celule apropiate( ma duc cu gandul la o familie bezmeticita)
-dar albinele sant tinere( au perisori pe ele), deci nu prea se preteaza la o familie bezmetica, unde sant majoritatea albinelor batrane
-albinele stau cu fundurile lasate in celule, asta nu am sesizato eu ci un coleg mai sus(pot fi albine ouatoare)
-reginele se bat fara sa intervina albinele, deci ar putea sa fie un schimb linistit
Poate sant eu total pe langa apicultura, dar nu pot emite nici o parere mai sigura vizavi de aceasta situatie. pare imposibila. Oricum respect pentru munca depusa aici. :) Sanatate!
PS: SCUZE, dar am omis sa multumesc si celorlanti veteranii care sau implicat cu intrebari si raspunsurii, pentru ca noi sa avem ce invata. Respect! Sanatate! :)
Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur, dar vom trai vesnic prin ceea ce daruim!
georgeanelka

Mesajde Jean Valjean » 29 Ian 2014, 16:20

CATALIN scrie:sincer la unele intrebari cred ca habar nu aveti sa raspundeti nici dumneavoastra
e usor sa stai cu o carte in mana si sa formulezi intrebari

Pacat. Mare pacat.

CATALIN scrie:eu...eram sigur ca asa o sa interpretati..

Si, ma rog, cum crezi tu ca ar putea fi interpretat altfel?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde joohny » 29 Ian 2014, 17:46

Va salut.Da mare pacat.Sper ca acest topic sa nu intre in viitor in umbra.D-le Proapis sper sa nu intrati in anonimat pe acest topic.D-le Catalin,atit timp cit acest topic era destul de activ(sper sa fie si de-acum incolo cel putin tot asa) nu am inteles acest comportament public(se putea rezolva disputa si fara public).Chiar am o stare de suparare.Referitor la ultima intrebare a d-lui Proapis am mai multe raspunsuri insa nu sint eu multumit de ele.,asa ca ma abtin.Sanatate.
joohny

Mesajde CATALIN » 29 Ian 2014, 20:15

off.acum trageti in mine cu totii...imi pare rau ca am reactionat asa mi-am cerut scuze si pe privat si in public si pe facebuk ;) ...chiar imi pare rau
nu am nimic cu dansul ba din contra il apreciez maxim..imi place de dansul de familia dansului(am vazut-o pe fb...) insa aveam luni de zile in care habar nu aveam de ce se intreaba pe aci era o avalanse de raspunsuri de la M63 ,Gica mosu , Ignatov...etc pai astia sunt incepatori...insa numai ei aveau habar de ceea ce se discuta, am avut mai multe incercari de a ,,,atentiona" vizavi de intrebari dar de fiecare data n-au fost luate in seama.......de data asta am dat-o mai tulbure si na patanie...

daca Proapis o sa citeasca aici ....nu mai gasesc nr de tel v-as fi sunat..insa daca o sa veniti la targ la Craiova si o sa discutam tet-a-tet

l-am suparat eu si mai rau si i-a trecut insa acum....si mie imi pare rau...

AAAAA si una mai dura....n-am sa raspund intrebarilor dumneavoastra EU insa sunt colegi care au nevoie de dumneavoastra...acum din cauza mea nu-i puteti lasa balta pe toti...va rog :roll:
CATALIN

Mesajde CATALIN » 29 Ian 2014, 20:19

am o rugaminte daca cineva are nr de tel a lui proapis trimiteti-l si mie pe privat...va promit o reusita
n-am sa spun cine a facut-o.... ;)
CATALIN

Mesajde gica.mosu » 29 Ian 2014, 20:53

P-13...Marianeeee,ci facusi fratiiii...ni lasasi asa fara "profesoor" :P Ai ti rog eu muuuult ,revinoooo....S-au vrei sa' intru sa' eu an "PATA PROASTA" :mrgreen: Sper din suflet ca ai glumit...NU :!: :?: :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Florin Dobre » 29 Ian 2014, 22:02

Mosuli, pune o intrebare...ca-s cald de la deszapezit stupii. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 30 Ian 2014, 00:06

ignatov andrei scrie:
Am vaga impresie ca - in ultimul timp - te chinui sa ma faci sa-mi schimb parerea si despre tine! Nu da bine o relatie dintre un "forumist" si un tradator (las), nu?!?

Care-i "forumistul" , care-i tradatorul ( lasul ) in toata povestea asta ? :shock: :shock: :shock:
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 31 Ian 2014, 23:09

O intrebare, o ghicitoare...ceva? :?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde gica.mosu » 31 Ian 2014, 23:53

Florin Dobre scrie:O intrebare, o ghicitoare...ceva? :?

Ce'ai omuliiii,ai ramas"conectat".....Scoateti-l careva din....priza :D ...Rabdari sa-mi caut "cartusa'era".... :roll:
gica.mosu

Mesajde joohny » 01 Feb 2014, 09:43

Va salut.De ce nu are gaina chiloti?Sanatate.
joohny

Mesajde alt stupar » 01 Feb 2014, 11:05

joohny scrie:Va salut.De ce nu are gaina chiloti?Sanatate.

Va salut.Ca sa fie matinal cocosul!Sanatate.

ps. ce savuroase-s poantele de clasa pregatitoare...
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR