alin75 scrie:Desi nu vreau sa ma laud, am dat ceva examene la viata mea (recunosc, doar unul a fost apicol), dar nu am auzit sa pleci cu grila acasa, si sa-ti aduci in ziua de examen rezolvarea....
Alin
Va salut.Probabil sint chestionare model auto.
alin75 scrie:Desi nu vreau sa ma laud, am dat ceva examene la viata mea (recunosc, doar unul a fost apicol), dar nu am auzit sa pleci cu grila acasa, si sa-ti aduci in ziua de examen rezolvarea....
Alin
gica.mosu scrie:....Unde se afla glana-Nasonov la "matca"...![]()
![]()
Poate am inteles gresit!
Numai bine,
Alin
laura scrie:Pot sa trimit scan dintr-o carte cu cateva raspunsuri care cred eu ca sunt corecte ?
laura scrie:Intrebarea 5 raspuns a - 40-45 min. Metoda este eficienta pentru dezinfectia ramelor si ustensilelor apicole mici.
La intrebarea 1 scrie asa:
Peroxidul de hidrogen - apa oxigenata -solutii in concentratii de 3%, 10 % si 30%. Se mai pot utiliza si solutii de concentratie egala cu 0,5 la 3% care actioneaza impotriva bacteriilor si virusurilor.
BogdanU scrie:CATALIN scrie:la albine sunt sigur...la matca...nu cred
La matca sigur NU !
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori