dupa ce stupinele lor au prins oarece cheag ( >3 ani ) max. un sfert dintre ei mai folosesc respectivele caturi pe post de... caturi
Oare de ce ?
catalin_viezure_6 scrie:nae scrie:Avantaje - NU .Dezavantaje :1-in primavara cand il pui trebuie sa fie la marele fix (prea devreme -varos ; prea tarziu -roieste ) ; 2 - cules slab :- ex. 4-7kg. rapita/ 10 r DB =munca de sisif ; 3- dupa 40 ani (spatele) nu-l ridici nici gol , exagerez ; 4- cand e CULES mai trebuie unul (1/1 , 3/4 , 1/2 ), fara ,la extras , e greu . Nu te focusa pe nr. de ramae din care alegi sa faci cuibul ! Mai sunt ? (am 95% cat 1/1 asa am inceput )
orice cat pe care nu il pui la timp indiferent ce tip ar fi ar crea probleme adica roit si cu puiet varos la fel daca il pui prea devreme nu conteaza tipul : de ce cules slab ?? daca e cat 1 /1 nu infloreste rapita floarea etc ? am 29 ani imi place sa le cam ridic daca ma intelegi ce spuncand e cules mai trebuie un cat 1/1, 1/2, 1.3 aici nu are sens ce spui ... fara suparare te contrazic la toate .... stiu ca are dezavantaje dar nu sunt astea ... atunci de ce am intrebat ? sa vorbim ca deaia e forum .. ce naibii
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori