Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: intrebare

Mesajde costinelblagniceanu » 12 Mar 2012, 18:57

CATALIN scrie:sandule dupa cum tiam mai sc si mai sus nu lua in seama rautatile colegilor si mai ales ale lui costinel care la avatar scrie ca daca puia o intrebare esti prost 5min daca nu o pui esti prost o viata intreaga de aici iti poti da seama de mai multe ca fara sa produca nici un stupar de pe acest fourum nu ar mai tine albine sau cel putin nu asa multe
Nu am avut intentia sa sune ca o rautate dar cind pui o intrebare de genul asta nu am putut sa gasesc alt raspuns.Cataline ,ai dreptate nimeni nu face nimic fara sa aiba nu beneficiu, dar mai sunt si oameni care o fac din placere(placere pe care vad ca unii o numara in bani)as fi curios daca nu ar fi fost fondurile europene citi ar mai fi detinut albine sau citi s-ar mai fi apucat de apicultura.
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde costinelblagniceanu » 12 Mar 2012, 19:09

sanduirimie scrie:COSTINEL TATA!!!
chiar as fi curios daca tu deti vreun proiect de finantare europeana pe apicultura.
pentru ca daca deti fam de albine si nu ai proiect da-mi voie sa te jignesc.
daca ar fi toti ca tine absorbtia fondurilor europene in apicultura ar fi zero
Domnule inginer(observati ca nu-mi permit sa va cosider tata)detin si eu proiect de finantare europeana dar va anunt ca indiferent daca as fi accesat sau nu as fi tinut stupi si i-as fi inmultit.Nu cred ca asa cum spuneti dv. ca apicultura fara fondurile europene ar fi fost zero deoarece pina acum nu s-au alocat fonduri si apicultura a dainuit si va dainui si fara fonduri.As fi curios dupa ce nu se vor mai aloca fonduri ce vor face unii care s-au apucat de apicultura de dragul fondurilor.
Ultima oară modificat de costinelblagniceanu pe 12 Mar 2012, 19:10, modificat 1 dată în total.
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde nae » 12 Mar 2012, 19:10

CATALIN scrie:sandule dupa cum tiam mai sc si mai sus nu lua in seama rautatile colegilor si mai ales ale lui costinel care la avatar scrie ca daca puia o intrebare esti prost 5min daca nu o pui esti prost o viata intreaga de aici iti poti da seama de mai multe ca fara sa produca nici un stupar de pe acest fourum nu ar mai tine albine sau cel putin nu asa multe

''O mondena intreaba un invatat al vremii :
-Care este asemanarea /deosebirea dintre ETERN si VESNIC ;invatatul ii raspunde :
-Mi-ar trebui o vesnicie sa-ti raspund si d-tale o eternitate sa intelegi .''
Chiar ai inteles mottoul d-lui Costinel ? ____ NU CRED .
nae

Mesajde manu8388 » 12 Mar 2012, 19:19

costinelblagniceanu scrie:
Nu am avut intentia sa sune ca o rautate dar cind pui o intrebare de genul asta nu am putut sa gasesc alt raspuns.Cataline ,ai dreptate nimeni nu face nimic fara sa aiba nu beneficiu, dar mai sunt si oameni care o fac din placere(placere pe care vad ca unii o numara in bani)as fi curios daca nu ar fi fost fondurile europene citi ar mai fi detinut albine sau citi s-ar mai fi apucat de apicultura.

uite eu ma apuc si nici nu vreau sa aud de fondurile europene.
manu8388

Mesajde costinelblagniceanu » 12 Mar 2012, 19:21

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si familiei tale manu8388!
costinelblagniceanu

Mesajde CATALIN » 12 Mar 2012, 19:24

costi am incercat doar sa aplanez discutiile pt ca fiecare cum isi planteaza asa culege insa ma stiu si ma vad si eu la inceput si asemenea reacti ma demoralizau de tot plus d asta la avtar ai niste cuvinte pe care frumos ar fi sa le iei in seama
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde CATALIN » 12 Mar 2012, 19:26

uite eu ma apuc si nici nu vreau sa aud de fondurile europene.

manu nu te supara ca te intreb dar cu cati stupi vrei sa incepi si pana la cati stupi vrei sa ajungi?
CATALIN

Mesajde manu8388 » 12 Mar 2012, 19:27

CATALIN scrie:uite eu ma apuc si nici nu vreau sa aud de fondurile europene.

manu nu te supara ca te intreb dar cu cati stupi vrei sa incepi si pana la cati stupi vrei sa ajungi?

Incep cu 5 si vreau sa ajung la maxim 50 , dar cine stie poate ma prinde microbu si fac mai multi:) nu se stie niciodata.
manu8388

Mesajde CATALIN » 12 Mar 2012, 19:32

pai atunci vizavi de fonduri europene o sa vezi ca pe la 50 o sa gandesti altfel microbul sigur o sa te prinda rau rau de tot si sa vezi ca poti ca ai invatat si nu ai bani te gandesti so iei intro parte diferenta atunci sar masura altfel manu ia bani sa faca treaba cu iei faguri cuti rame transporturi alti doar sai cheltuie o sa vezi ca am dreptate
CATALIN

Mesajde costinelblagniceanu » 12 Mar 2012, 19:38

manu8388 scrie:
CATALIN scrie:uite eu ma apuc si nici nu vreau sa aud de fondurile europene.

Incep cu 5 si vreau sa ajung la maxim 50 , dar cine stie poate ma prinde microbu si fac mai multi:) nu se stie niciodata.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa te molipsesti si acest nobil microb sa-l transmiti din generatie in generatie.
costinelblagniceanu

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR