iunicu scrie:Pe interiorul stupului poti pulveriza cu propolis diluat in alcool rafinat care mai apoi il lasi la uscat inainte de a baga albinele. Se pare ca albinelor le place acest fel de zugraveala.
iunicu scrie:Pe interiorul stupului poti pulveriza cu propolis diluat in alcool rafinat care mai apoi il lasi la uscat inainte de a baga albinele. Se pare ca albinelor le place acest fel de zugraveala.
irinel23 scrie:Multumesc baietii, trebuie sa merg iar la apicola sa cumpar pinten si sarma.
Eu vreau sa incerc deocamdata apicultura ca hobby si daca se prinde de mine nu o sa ramana asa. Sunt atras de apicultura de vreo 2 ani insa am tot amanat, dar acum am zis gata iau 2 stupi. Aici la mine in sat mai este un apicultor insa nu toti sunt dornici sa ajute un incepator ca mine...am stat sa pazesc un roi care ii plecase si sa oprit intr-un copac 3-4 ore cu fum si il stropeam cu apa pana a venit el ca era plecat , dupa i-am zis sa ma cheme si pe mine sa ma uit cand lucreaza in stupina...insa de cand i-am zis treaba asta a intrat de cel putin 5 ori in stupina la diverse lucrari fara sa ma cheme.
Ajutorul vostru este foarte bine primit si va multumesc enorm.
Sanatate voua si famililor voastre .
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori