Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Un sfat va rog

Mesajde aliuta2000 » 07 Iul 2012, 18:27

mary77 scrie:Salut ,intradevar colegul are dreptate tinele mai atent sub observatie, perioada asta eu cu roi din mai pe 2 rame cu puiet azi am fost sa trag 5 gk. miere sa deblochez ,aveau deja botci de roire, leam controlat la 4 zile, sunt la 1 km de lan , au cladit in 11 zile 5 rame si azi leam mai si slabit luindui puiet cu o botca capacita de schimbare(matca e cam baba nu mai tine pasul)si o rama cu puiet capacit . Bafta in continuare si sa auzim de bine.

daca e cam baba vezi ca poate botca pe care ai luat-o e pe fata ramei si pe undeva catre jumatate si se numeste de schimbare linistita
A.D.
aliuta2000

Mesajde mary77 » 07 Iul 2012, 19:28

Ai dreptate, asa e, eu am scris doar de schimbare.
mary77

Mesajde vslsilviu » 08 Iul 2012, 01:39

multumesc frumos pentru raspunsuri... le urmaresc cu atentie (mai ales la partea de blocat); floarea nu stiu cat si cum o sa mai dea... astazi a cam batut piatra si din lanuri galbene acum sunt mai mult galben-verzui.
vslsilviu

Mesajde vslsilviu » 12 Iul 2012, 23:20

cum nu sunt langa albine... am ramas dator cu o poza de la furtuna de sambata seara...

a cam facut praf in urma ei, dar mai bine apa decat seceta.

seara placuta!
Fişiere ataşate
grindina.jpg
Cam asa a fost ... eram captiv in masina :))
vslsilviu

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR