Nu e vorba ca n-ar fi posibil sa-i ia acum si sa treaca iarna,dar prudenta e mama intelepciunii si e usor sa faci pe grozavul cand tu de fapt nu risti nimic.
Dragos, te-ai prinde sa-i vinzi albinele, asiguri consultanta telefonica si daca nu trec iarna ii dai altii?
Uite fata mosului cum sta treaba:
Ii iei acum cu 100-150 lei mai ieftin, mai pregatesti 40-50 lei pentru rezerve de hrana, daca ai norocul sa-i cumperi cu rezervele lui normale, constituite. Apoi iti tataie curul toata iarna de teama ca vor muri.
De curioasa te vei duce de cateva ori sa ridici capacul sa vezi ce fac, desi asta le va ajuta sa crape mai repede. Risti 300-400 lei si emotii.
Sau, mai pui de acum incepand 1 leu pe zi, deoparte (un chips mic) si in aprilie iti cumperi o familie puternica de albine. Petreci iarna in tihna si te pui pe documentat, vizionat filme, visat etc
Familia puternica si cunostintele acumulate vor produce miere si inca un roi, care vor valora mai mult decat ai investit initial. Fara riscuri!
Nu-ti fa griji ca e chiar asa complicat incat nici stuparii nu stiu cum e mai bine. Stiu ei bine, insa unii vor sa faca pe desteptii. Poate eu? Poate altii?
Cine se simte cu musca pe caciula sa raspunda!

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)