Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: sfaturi familie ME

Mesajde ignatov andrei » 18 Aug 2013, 22:42

namzeb scrie:Andrei nu le-am amestecat deloc,este normal ca din momentul cind nu mai ai puiet in C1 s-al elimini sau sa cobori,doar nu vei lasa un corp cu rame goale sa stea degeaba se face restringerea familiilor in functie de putere.Cu respect

Cu stima si respect!
Ca sa lucrezi - nu dumneata, ci cel care a intrebat - la ME cu corpurile, cand tu nu intelegi sa lucrezi cu ramele... Nu m-am referit decat la faptul ca eu vroiam sa spun altceva, dar am pierdut dictionarul si n-am stiut sa-i traduc D-lui cu "problema"!
ignatov andrei

Re: sfaturi familie ME

Mesajde lucky5strike » 18 Aug 2013, 23:53

Chain scrie:lucky5strike: din pacate fagurii din corpul 3 sunt de recolta, deci albi. Distanta intre leaturile ramelor este de 8 mm.

Nu vor fi prea incantate sa ierneze in fagurii aia. Poate gasesti in corpurile 1-2, 5-6 faguri mai vechi cu miere, pe care sa-i promovezi sus cand faci pregatirea finala.

Chain scrie:Am citit despre problema cu urcatul ghemului in corpul 2. Cred ca apare la familiile slabe si la distante intre leaturi neconforme.

Exact.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR