Rise scrie:
eu sunt 90% orientat pe stupii cu camera de vizita,vad multe facilitati,ce parere aveti de acest model?
BogdanU scrie:Rise scrie:
eu sunt 90% orientat pe stupii cu camera de vizita,vad multe facilitati,ce parere aveti de acest model?
Va salut!
Daca este vorba de aceea "camera de vizita" pe care o banuiesc eu probabil ca veti vrea sa iernati si "3 in 1" sau la cat o fi ajuns acum ... !![]()
Oricum, la inceput se poate experimenta, asa fac si eu acum, urmeaza sa ne hotaram !
Spor !!!
BogdanU scrie:Rise scrie:
Va salut!
Daca este vorba de aceea "camera de vizita" pe care o banuiesc eu probabil ca veti vrea sa iernati si "3 in 1" sau la cat o fi ajuns acum ... !![]()
Oricum, la inceput se poate experimenta, asa fac si eu acum, urmeaza sa ne hotaram !
Spor !!!
un OM scrie:Fotografii ale unor stupi cu camera de vizita, gasesti la d-l Teinegru, chiar daca dansul foloseste stupul Layans. Detali despre modalitatea de lucru tot la dansul apeleaza.
Rise scrie:un OM scrie:Fotografii ale unor stupi cu camera de vizita, gasesti la d-l Teinegru, chiar daca dansul foloseste stupul Layans. Detali despre modalitatea de lucru tot la dansul apeleaza.
multumesc de informatii,am sa iau legatura cu dansul.poate imi da cateva detalii despre acest model.
Dar despre rama de 4-4,5mm latime in cat de 1/2 redus ce spuneti?Cica daca este rama lata,regina nu mai poate ponta din cauza adancimii fagurelui si acolo depune doar miere.Ce parerea veti despre asta?este adevarat?
traian scrie:Rise scrie:un OM scrie:Fotografii ale unor stupi cu camera de vizita, gasesti la d-l Teinegru, chiar daca dansul foloseste stupul Layans. Detali despre modalitatea de lucru tot la dansul apeleaza.
multumesc de informatii,am sa iau legatura cu dansul.poate imi da cateva detalii despre acest model.
Dar despre rama de 4-4,5mm latime in cat de 1/2 redus ce spuneti?Cica daca este rama lata,regina nu mai poate ponta din cauza adancimii fagurelui si acolo depune doar miere.Ce parerea veti despre asta?este adevarat?
asta/i rama de productie. tu trebuie sa te dezvolti. tre sa ai rabdare si nu sa astepti profit rapid.
BogdanU scrie:Iata un filmulet aici cu tipuri de stupi. Urmareste-l cu atentie si o sa mai inveti ceva legat de ouatul matcii in ramele late !![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9sDhH6tT3Ic
Florin Dobre scrie:geangu scrie:un singur amendament, cumpararea de familii se face inainte de salcam !
Aveti dreptate. Insa e greu de gasit o familie buna inainte de salcam la un pret convenabil pentru cumparator.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori