"Unul din stupi care era deasupra, au fugit ramele pe diagonala stupului, iar cand am ajuns acasa toata albina era sus adunata sup podisor!"
Cum ati pus stupul la transport? Ramele paralele cu linia drumului sau perpendiculare?
Sanatate..
nmbcatega scrie:Persoana este foarte serioasa...
nae scrie:nmbcatega scrie:Persoana este foarte serioasa...
1- vatamata mecanic , n-am intalnit sa nu-si traga potirase de salvare = vina d-tale
2-nosema sau viral = e apatica si va pica ,ipoteza sustinuta si de 3 albine pe 3 rame= vina .. d-tale , vanzatorul e ''foarte serios''- nu-l banuim .
''Foarte serioasa '' zici ?
200 : 40 = 5 RAME =hai ,4 + matca >RAME , adica RAME cu albina ,puiet, rezerve ..NU doua muste .
Eu , nu sunt serios, nu-ti dadeam fam /5 RAME cu 200 in conditiile '15
Roiul de vara e calculat la rama .
Fam scoasa din iarna la potential =are pret
Familia scoasa din iarna muribunda se uneste nu se da nici cadou .
O parerea neserioasa .
vyktor scrie:Nae, tu ai facut romana cu profa' de mate?
Citesc cam tot ce se scrie pe forum, da' la tine......e grele=ma straduiesc / < > ~ prea multe
Sorry, sper sa nu te superi.
vyktor scrie:Nae, tu ai facut romana cu profa' de mate?
Citesc cam tot ce se scrie pe forum, .
zip2006 scrie:Mai baieti ,familiile de albine s-au vindut si cumparat de regula inainte de salcim pe 10 rame ,pentru ca vinzatorul sa ceara un pret corect iar cumparatorul sa plateasca un pret corect pe familie...cine cumpara in martie poate avea surprize ..surprize ,parerea mea matca a fost schimbata in toamna si nu s-a imperecheat ,vinzatorul a facut familia cu puiet din colecta si a vindut-o.....la o matca care s-a ouat si s-a terminat punga spermatica baga oua nefecundate si capaceste BAITEI ...asa ca bagati la cap lua-ti familii cind trebuie .
alt stupar scrie:]vyktor scrie:Nae, tu ai facut romana cu profa' de mate?
Citesc cam tot ce se scrie pe forum, .
vyktor, am si eu o curiozitate... tu caligrafia cu cine ai invatat-o ? Cu profa de mimico-gestuale cumva ?![]()
Ca de comentat cum scrie cine scrie... vad ca stii, dar cam atat ...
Florin Dobre scrie:Ca sa intelegi ce zice Nae, trebuie sa fii pe frecventa potrivita. Si zice bine.![]()
Nae, te tzuc.
Florin Dobre scrie:Nae, te tzuc.
vyktor scrie:Nu pricep de ce trebuie sa sariti unul cate unul. Eu m am adresat lui Nae
nmbcatega scrie:Buna ziua, am dat 40lei/rama, cam 200 pe stup1
[u]Persoana este foarte serioasa[/u], si chiar i-am povestit de patanie si s-a oferit sa-mi dea un roi mai mic daca asta piere!
Acum sincer nu mai stiu cum l-am pus, si este un aspect important pe care nu l-am luat in calcul!
Treaba este ca acest stup a fost singurul unde ramele stau un pic mai lejer, ceilalti erau fixi si de aceea nu s-au miscat!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori