mai exista 1 solutie(pt lada).
o garantez inca 100 de ani.
MIHAI BALS scrie:mai exista 1 solutie(pt lada).
manolescu scrie:Care ar fi aceea? Daca nu este un super secret super pazit super transmis din mosi stramosi doar fiilor legitimi?
MIHAI BALS scrie:manolescu scrie:Care ar fi aceea? Daca nu este un super secret super pazit super transmis din mosi stramosi doar fiilor legitimi?
nu sunt secretos:
parafinarea(si cu ocazia asta si dezinfectarea).
manolescu scrie:MIHAI BALS scrie:manolescu scrie:Care ar fi aceea? Daca nu este un super secret super pazit super transmis din mosi stramosi doar fiilor legitimi?
nu sunt secretos:
Simplu si eficient. Aveti dreptate. Nu este o optiune in cazul meu acuma dar cred ca ar fi cea mai buna solutie. Inca nu m-am documentat prea mult despre parafinare dar pare cea mai plauzibila ca si calitate in timp. Baiul este ca ai nevoie de bazine cu volum mare de solutie si pentru cativa stupi nu stiu daca se renteaza.
MIHAI BALS scrie:manolescu scrie:MIHAI BALS scrie:manolescu scrie:Care ar fi aceea? Daca nu este un super secret super pazit super transmis din mosi stramosi doar fiilor legitimi?
nu sunt secretos:
Simplu si eficient. Aveti dreptate. Nu este o optiune in cazul meu acuma dar cred ca ar fi cea mai buna solutie. Inca nu m-am documentat prea mult despre parafinare dar pare cea mai plauzibila ca si calitate in timp. Baiul este ca ai nevoie de bazine cu volum mare de solutie si pentru cativa stupi nu stiu daca se renteaza.
exista firme care se ocupa cu treaba asta.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori