irina scrie:paul scrie:kamy scrie:Asta demonstreaza, inca o data, bunatatea si frumusetea sufletului barbatilor!
Crezi ca se mai indoieste vreo femeie de acest lucru ???
Tu ce crezi, Paul?
Eu zic ca ... n-ar trebui !
irina scrie:paul scrie:kamy scrie:Asta demonstreaza, inca o data, bunatatea si frumusetea sufletului barbatilor!
Crezi ca se mai indoieste vreo femeie de acest lucru ???
Tu ce crezi, Paul?
irina scrie:Oare " bunatatea si frumusetea sufletului barbatilor"sa fie motivul?
irina scrie:Paul.....eu oricum tin cu Ana-Maria ( desi n-o mai vad pe aici, iar noi tot discutam....), chiar si numai din solidaritate....
Dar referitor la "nevinovatia" voastra, a barbatilor da-mi voie sa am niste rezerve.......Nu vreau sa va suparati....mizez pe ce a scris Mircea mai sus .....
.
Asta asa....ca sa mai uitam de griji....
Ana-Maria scrie:Acum cativa ani auzisem ca maicile de la Timiseni au stupi. Stie cineva? Sau o alta manastire de maici (poate la Gai in Arad?) din Timis, Arad sau Caras...
Anul viitor nu voi merge in pastoral, nici tata nu a
mers in fiecare an.
Ana-Maria,
nu te superi ca te intreb: de ce neaparat o femeie apicultor?De ce nu barbat?Ce importanta are?Dupa parerea mea important e ca apicultorul sa fie cat mai aproape ca si locatie.Sa poti ajunge cat mai des.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori