Toţi care te-au sfătuit, sunt oameni care ştiu ce vorbesc despre apicultură şi albine. Dacă nu ai PASIUNE sau nu te prinde ideea în timp, după ce experimentezi puţin (sau cochetezi cu ideea de a fi apicultor) ajutând pe alţii şi învăţând din forum, cărţi citite şi mai ales experienţă practică şi PERSONALĂ, ai putea să faci pasul cel mare să îţi cumperi câte familii doreşti, DAR AR FI PĂCAT SĂ LE PIERZI.
Îţi propun dacă vrei să citeşti aici pe forum să te familiarizezi cu limbajul apicol şi anumite denumiri, dă-mi o adresă de mail sau un nr. de telefon să îţi pot trimite nişte cărţi din domeniu pe care să le citeşti.
Te pot ajuta să vezi de la rapiţă ce inseamnă o familie de albine, dezvoltare etc., plimbare în câmp, noroaie etc.
De ce nu încerci să te înscrii la concursul care se organizează pe forum, să demonstrezi că vrei să înveţi. Şi te vom ajuta. Inclusiv eu cu un roi pe 4 rame după salcâm, în lada ta, dacă mă ajuţi doar la extracţie de miere la rapiţă şi salcâm (depinde cum va fi anul acesta

, în comparaţie cu alţi ani).
ATENŢIE ÎNSĂ: PRINCIPALUL ASPECT SĂ NU FII ALERGIC LA ÎNŢEPĂTURILE DE ALBINĂ ŞI NU ÎN ULTIMUL RÂND SĂ ÎŢI DOREŞTI SĂ AI ALBINE CĂ ÎŢI PLAC,
SĂ NU URMĂREŞTI DOAR CÂŞTIGUL DE LA ELE.