mellis scrie:Podisor/cat cu leat lateral de aproximativ 1 cm peste rame rezolva problema miscarii ramelor.
Sanatate..
Cum arata chestia aia?
mellis scrie:Podisor/cat cu leat lateral de aproximativ 1 cm peste rame rezolva problema miscarii ramelor.
Sanatate..
ro_geo scrie:Eu vorbeam in general... Dar daca tot intrebati o sa va spun cum am mers eu. Stupi varsati asejati frumos intro duba de 3.5 t nu avea perna de aer, sunt in total vreo 25 de stupi, funt av 85% , deplasări 50 70 km... Înseamnă ca eu sunt nepriceput si am pierdut 3-4 matci la fiecare deplasare...
nae scrie:-ii deschizi pe lumina = ies ca din pusca , fara orientare , la intoarcere populeaza si scchimba in stup ...
maximotgv scrie:mellis scrie:Podisor/cat cu leat lateral de aproximativ 1 cm peste rame rezolva problema miscarii ramelor.
Sanatate..
Cum arata chestia aia?
Kingraa scrie:nae scrie:-ii deschizi pe lumina = ies ca din pusca , fara orientare , la intoarcere populeaza si scchimba in stup ...
Cum se procedeaza in mod corect cand pleci cu ei in pastoral ?
glaliona scrie:Nu aveam intentia sa las ramele peste iarna doar am vrut sa le scot cat mai tarziu posibil .Nu stiu daca rezista temperaturilor scazute cateva zile aceste grupuri de albine care sunt separat de ghemul central .Tot ma framanta gandul ca pana se mai incalzeste vremea vor muri dupa diafragma .
CATALIN scrie:jon nu te incurca cu nimic il poti face....rau nu faci
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori