de jenica67 » 25 Iul 2012, 21:01
Acum fara bascalie, prea mare. Caut si eu cel putin 100 de stupari, cu inima mare sa imi ofere cate 1 stup de caciula, sa nu ma mai chinui eu sa inmultesc si sa cumpar (acum daca vreti sa imi dati mai multi, cu atat mai bine). Na cum ii, ce ziceti, merge ? Nu ca nu am bani, dar merita sa ii stric ? Mai bine fac concediu in Grecia in urmatorii 10-20 de ani, decat sa ii stric banii, aiurea. Si inca ceva, vedeti si ceva inventar apicol, ca cu atatia stupi, nu mai pot lucra cu centrifuga mea tangentiala pe 3 rame D. Ar fi bine, o masina de descapacit automata si o centrifuga tangentiala pe macar vre-o 64 de rame. Era sa uit, stupii ii vreau cu tot cu lada si doua magazi cu rame crescute, ca nu am de unde sa scot 2000 de faguri de magazie. Apropo daca aveti si vre-o remorca, nu cred ca mi-ar strica, sa am si e cu ce, sa ii transport. Nu mai zic de vre-un microbuz, ca nu vreau sa par nesimtit, cu pretentiile mele. Pot sa va ofer la toti, care ma ajutati un DVD, cu multa documentatie apicola si din alte domenii care probabil nu va intereseaza acum, dar poate mai tarziu..., poti sa stii. In cea ce priveste consiliera, sfaturi si alte pareri, va pot oferi oricat si oricand, cum zicea rabinul, pacat ca ti-au murit gastele, ca eu sfaturi mai aveam. Astept ofertele voastre, puteti sa imi oferiti, si daca sunti incepatori, ori aveti un singur stup, de care doriti sa scapati. Cei care va oferiti, dati-mi un mesaj in privat, sa va trimit adresa, unde doresc sa mi trimiteti. Apropo, nu vreau sa considerati ca vreau pomana, duar sa mi imprumuta-ti si eu o sa vi returnez, cu un roi, dupa 10 ani, sau in viata de apoi. Cu mult respect pentru toti colegii de forum. Dumneata domnul Guist, apropo la cati stupi ai, poti sa imi trimiti singur 100 de stupi, ca te-ai chinuit sa ti imultesti demult si intre timp te-ai odihnit. Domnul Balas Bebe, nu ma supar, daca trimiti din roii aia pe mini plus, care i-ai iernat iarna trecuta, ca sper ca pana acum, s-au mai dezvoltat suficient. Era sa uit, daca nu au mancare suficienta, sper ca o sa trimiteti si ceva miere, sau cel putin vreo 10 kg zahar, ca nu o sa ma chinui eu, sa va trec stupii peste iarna. Domnul Cristian Ionita Aro ala daca mai merge si nu mai ai nevoie de remorca, nu m-asi supara chiar daca asi veni pana pe la Bacau, scuze Buzau sa le iau, desi este cam scumpa motorina acum.
PS. Aceasta postare nu este un pamflet si daca careva o luati de buna nu o sa ma super, si nu ma intereseaza ce au cerut altii.
Toata stima si respectul, pentru care vor sa participe la donatie si sa fiti convinsi, ca eu nu o sa va consider prosti, ci oameni cu inima mare.
Si ultima mentiune, sa nu considerati ca vreau sa ma imbogatesc, vreu numai asa sa fac un hobi, din activitatea de a aduna supi de la ceilalti.