Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: cum folositi voi afumatorul?

Mesajde popageorgian » 18 Noi 2011, 18:27

Toma Sergiu scrie:Pipirig sau Maciuli sunt foarte bune la facut fum nu mai trebuie nici afumator pentru ele .
Important e sa le culegeti vara pentru a nu se face totul puf, dupa ce leati cules le puneti la uscat si le dati prin ciara de la albine pentru un miros de fum placut uite aici o poze foarte buna SANATATE!!!

am inteles , fiecare foloseste ce vrea si ce are la indemana, dar ce faci fara afumator? cand desfaci stupii primavara si albinele sunt irascibile iti ies ochii sufland in maciuliile alea de papura.
o fi frumos sa intrebi pe celalant forum si aici sa dai indicatii?
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Re: cum folositi voi afumatorul?

Mesajde Toma Sergiu » 18 Noi 2011, 22:48

Nu e vorba de asta domnule Georgian dar eu am vrut sa arat si oamenilor de aici ce foloseste un stupar din banatul sarbesc, si nu dau nici o indicatie eu doar am vrut sa ajut pe cei care cred ca e buna aceasta idee, si eu am afumator si cu siguranta il voi folosi in primavara dar pentru cine nu are. Iar despre forum le folosesc pe amn2 pentru ca sunt foarte ajutatoare nu cred ca am suparat pe cineva daca am postat acest mod de a face fum la stupina. Multumesc!
Toma Sergiu

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR