Florin Dobre scrie:Sa traiesti mosule!
Iar ai inscris.
DAAAAA......Mai bagati siiii voi GHICITORI...VA URMA!!!!
Florin Dobre scrie:Sa traiesti mosule!
Iar ai inscris.
proapis13 scrie:ignatov andrei scrie:Dupa cum am spus, este un cuib perfect, fara spatii de construit!
Albinele ELIMINA un colt de la baza unei (unor) rame si-l RECLADESC cu celule de trantor!
Tataieeee,mai taieeee....sau mai bine scrie ca te-a luat tastatura pe nepregatite
si a scris mai re-pede decat gindeai si nu ai mai avut timp sa modifici![]()
Reimprospateaza-ti lectura incepind cu Trintorele si pe urma mai vorbim despre celula de trintor sau/si cea de tranzitie unde se gaseste/observa...
Am zis sa scriu eu ca o fac mai cu milaca daca te inteapa unul ce numai lasa cartea despre anatomia si fiziologia albinei e de jaleeee....
Daca mai ai si o foto cu cele descrise mai sus o punem aici; viewtopic.php?f=36&t=86![]()
Scuze da nu ma pot abtine
salve
proapis13 scrie:Ce a patit albina din imagine,face balet sau ii este frig ca tot veni toamna??
Daca este un comportament atipic in ce situatii se poate observa??
salve
Mircea_63 scrie:Albina din imagine este pe post de semafor. Emite feromoni prin glanda Nasonov.
Florin Dobre scrie:Ceva asemanator se poate vedea si atunci cand capturam un roi. Albinele care nu au nimerit in roinita sunt indrumate de astfel de calauze.
Sunt ca niste repere/borne ale traseului catre intrarea in stup.
liviutzbogos scrie:Pai da, prin pozitita asta ele eliminina feromon prin glanda nasonov pentru a atrage pe celelalte surate sau, in cazuri mai speciale, pentr a atrage matca.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori