de Mircea_63 » 08 Noi 2013, 12:58
1 albina aduce nectar
2 Are loc invertire zaharului din nectar, in componentele glucoza+fructoza
3 Are loc ruperea inelului benzenic (hexanic) al glucozei. Nu stiu daca face asta chimia albinei sau e vorba de o interventie de laborator,
iar glucoza devine acid gluconic ( grozav in metabolismul celulei nervoase. Vezi produsul "Glutarom", o sare a acidului glutamic, scos din farmacii, dar cu efecte bomba asupra celulei nervoase, insa cu efecte nasoale asupra mucoasei gastrice, daca il iei pe stomacul gol )
4. Cineva din afara stupului (albina, nicidecum)introduce acolo niste saruri de aur (cloruri de aur). Asta duce la niste compusi foarte stabili, dar ...
Parere personala, asta e rahat cu perje. Pot face acelasi lucru cu zahar si pe cale sintetica. In rest ma folosesc de renumele albinei si scot un produs din miere, care nu face nimic in plus fata de unul obtinut in laborator, fara sa se fi intalnit cu albina.
Eventuale efecte suplimentare provin din altceva, ce nu e prevazut in schema aceea.
Cred ca e vorba de o reclama la vre-un produs farmaceutic. Poate, cosmetic. Conexiunea albina-produs-natural, e o minciuna. Acelasi lucru il obtii si sintetic, naturaletea este de reclama. Cu exceptia faptului ca posibil sa existe acolo si alte "chimicale" ce fac "minuni", restul e chimie de laborator, fara legatura adevarata cu albina.
Parerea mea...din aproape 6000 de useri, precis mai sunt chimisti pe aici.
Colegul Peterneamt poate da o mana de ajutor.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)