Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

orlando

Mesajde orlando » 24 Feb 2012, 12:00

Salut tuturor. Ma numesc orlando, am 25 ani , sunt student si locuiesc in comuna Mirosi, judetul Arges. Din primavara acestui an vreau sa ma apuc si eu de apicultura. Nu voi incepe cu multi stupi pentru ca este greu din punct de vedere financiar,dar vreau pe viitor sa ma extind si sa fac o afacere din aceasta. As fi bucuros sa ma ajutati cu sfaturi ce imi vor fi de folos pe viitor. Cum as putea sa accesez fondurile europene,sau sa fac masura 141?. Mai este cineva pe forum in apropiere de localitatea mea?
Va multumesc
Ultima oară modificat de orlando pe 24 Feb 2012, 12:08, modificat 1 dată în total.
orlando

Re: orlando

Mesajde CATALIN » 24 Feb 2012, 12:04

orlando inceputul asta puteai sal faci la rubrica pagini personale acolo erai mai bagat in seama bine ai venit pe fourum
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Re: orlando

Mesajde lucky5strike » 24 Feb 2012, 22:25

Continuam aici - viewtopic.php?t=1822
Pax vobiscum!
lucky5strike

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR