Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

INTREBARE

Mesajde M STEFAN » 16 Apr 2012, 09:30

CARE STUP E MAI AVANTAJOS,DEDANT 10,12 SA ETAJAT?
Abinute Albinute,ce ne-am face noi daca na-ti fi voi
M STEFAN

Re: INTREBARE

Mesajde Badea. claudian » 16 Apr 2012, 20:16

Mai Stefan la ce -ti folosesesc tie aceste tipuri de stupi ?!
Badea. claudian

Mesajde proapis13 » 16 Apr 2012, 20:52

M STEFAN scrie:CARE STUP E MAI AVANTAJOS,DEDANT 10,12 SA ETAJAT?

Pai din moment ce trimiti miere de portocal in germania nu ar trebui sa stii??
De ce nu ne impartasesti si noua din experienta ta??
La adresa asta ai tot ce vrei despre toate modelele de stupi
http://www.forum.stuparitul.com/viewforum.php?f=4
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde augustin » 16 Apr 2012, 21:32

proapis, m-ai spart :!:
spune-i, omule, cu argumente, ca daca se inventa stupu' ideal, toata lumea erea fericita, si poate forumu asta nici nu mai exista. stupu' ideal nu exista, stupu ideal e ala cu care stim sa lucram. daca nu stim sa lucram, luam o pauza, si citim. da, dar nu tot forumul :!: ca omu poate vrea mai pe direct. ca si io vreu sa fiu profesor citind idei principale :!:
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde augustin » 16 Apr 2012, 21:35

sa intrebe italienii, ca noi suntem primitivi :oops:
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde proapis13 » 16 Apr 2012, 21:54

augustin scrie:proapis, m-ai spart :!:
spune-i, omule, cu argumente, ca daca se inventa stupu' ideal, toata lumea erea fericita,

Stupul ideal o sa-l gasesti aici,daca nu cumva il ai prin curte...
viewtopic.php?f=19&t=391&p=10829&hilit=stupul+ideal#p9801
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde augustin » 16 Apr 2012, 22:19

multumesc proapis, asta era ideea. eu raman la ME pentru ca la ME m-au intepat primele albine, la ME am ajutat prima oara (undeva prin 1988, eram un putzoi de 9 ani care citise "Familia numeroasa" - unii dintre dvs stiu :!: ), si mai am 'jde mii de motive ca sa sustin sistemul ME, cu toate ca sunt multi stupari bine informati si de buna credinta care pot sa-mi aduca alte 'jde mii de argumente contra. Ei bine, deocamdata raman la ME, pentru ca e modelul cu care m-am obisnuit si cu care stiu (sau cred ca stiu :roll: ) sa lucrez. Imi mentin afirmatia: "Stupul ideal e ala cu care esti obisnuit."
Salve!
augustin

Mesajde M STEFAN » 17 Apr 2012, 20:20

BUNA DOMNU CLAUDIAN,AM TOT CITIT PE FORUM M-AM TOT INTERESAT DE FEL DE FEL DE STUPI,CARE SPUNE CA ARE MULTI ETAJAT CARE SPUNE PE 12 RAME SI AS FI VRUT SA STIU SI EU PARERILE PROFESIONISTILOR STITI CUM E VORBA ROMANULUI NU?(CINE INTREABA NU GRESESTE)EU AICEA AM PE 10 RAME,NU IAM CUMPARAT S-AU COMSTRUIT EU,MI IA DAT CUMNATU PATRONULUI MEU CA FOSTUL PROPRIETAR A (A DAT COLTU)SI AU MURIT TOATE ALBINELE SI EU IAM LUAT,DACA VRETI SA VEDETI STUPINA MEA VIZITATIMA PE (FACEBOOC)LA ADRESA DE EMAIL-miricastefan@hotmail.com SI ACOLO GASITI POZE SI VIDEOCLIPURI,BAFTA SI BUTOAE PLINE.
M STEFAN

Mesajde M STEFAN » 17 Apr 2012, 20:28

augustin scrie:sa intrebe italienii, ca noi suntem primitivi :oops:

IMI CER SCUZE DOMNU AUGUSTIN DACA VAM DERANJAT,NU AM SPUS CA SUNTETI PRIMITIVI AS FI VRUT SA INCERC SI ALTFEL DE STUPI EU AM PE 10 RAME,AICI NU AM O CARTE DE APICULTURA CA SA CITESC O SA-MI CUMPAR CIND MERG ACASA,SI ITALIENI SINT TOT OAMENI CU PARERILE IMPARTITE CA SI NOI SALUTARE.
M STEFAN

Mesajde Bee Happy » 17 Apr 2012, 20:44

Domnule STEFAN. Scrie, te rugam, cu litere mici.
Sti cum e? Literele mici sunt albinele, literele mari, trantorii. Cui i-ar place sa aiba doar trantori in stup?
In rest, bine ai venit si succes cu albinele.
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde M STEFAN » 17 Apr 2012, 20:49

Bee Happy scrie:Domnule STEFAN. Scrie, te rugam, cu litere mici.
Sti cum e? Literele mici sunt albinele, literele mari, trantorii. Cui i-ar place sa aiba doar trantori in stup?
In rest, bine ai venit si succes cu albinele.

Multumesc asa am sa fac.
M STEFAN

Mesajde augustin » 17 Apr 2012, 22:43

M STEFAN scrie:
augustin scrie:sa intrebe italienii, ca noi suntem primitivi :oops:

IMI CER SCUZE DOMNU AUGUSTIN DACA VAM DERANJAT,NU AM SPUS CA SUNTETI PRIMITIVI AS FI VRUT SA INCERC SI ALTFEL DE STUPI EU AM PE 10 RAME,AICI NU AM O CARTE DE APICULTURA CA SA CITESC O SA-MI CUMPAR CIND MERG ACASA,SI ITALIENI SINT TOT OAMENI CU PARERILE IMPARTITE CA SI NOI SALUTARE.

nu m-ai deranjat deloc, eu am fost repezit. stiu ca nu e frumos sa judeci omul dupa primele vorbe. greseala asta am facut-o cu postul asta. scuze!
augustin

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR