Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

O intrebare si o rugaminte mare in acelasi timp!!!

Mesajde Sandu89 » 20 Apr 2012, 19:17

Salut!!! sunt un tanar apicultor am ceva familii de albine dar as vrea sa ma extind ....poate ati auzit de polenizarea cu BONDARI ...am tot cautat cum pot intretine aceste familii de bondari dar nu am gasit nimic...sunt interesat sa aflu cum se intretin..
As avea o mare rugaminte ...daca stie cineva cum pot sa intretin aceste familii de bondari sa ma ajute si pe mine...
Astept un raspuns ...Va multumesc
Sandu89

Re: O intrebare si o rugaminte mare in acelasi timp!!!

Mesajde dorindafi » 20 Apr 2012, 20:35

lucrul cu bondarii adushi din strainatate, am vazuto la viatza satului shi se foloseau pt polenizarea culturilor din solar
dorindafi

Mesajde proapis13 » 20 Apr 2012, 23:32

Ia vezi la link-ul asta ca mi se pare ca lucreaza si cu bondari pt polenizarea serelor
salve :D http://translate.google.ro/translate?hl ... md%3Dimvns
http://translate.googleusercontent.com/ ... adVkTM3-3w
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Sandu89 » 20 Apr 2012, 23:41

ce am gasit eu acolo e doar stuparit...ma tenteaza foarte tare ...cu apicultura am mers doar in jos...noroc cu proiectul :roll:
Sandu89

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR