In primul rand, as dori sa va salut, si sa ma prezint.
Numele meu este Popescu Nicolae, brailean la oricine, de 21 de ani, inca student la FIB (inginerie), specializarea Agronomie, lucrand de ceva timp in Insula mare a Brailei, la " tce3 brazi".
Am ajuns in acest forum, intamplator (dupa o simpla cautare pe google, dupa "stupi de vanzare")
Sunt membru de 5 minute, deci mare lucru nu prea am citit inca de pe aici, dar voi rasfoi zdravan acest forum.
Nu am venit aici cu intentia de a face SPAM, jigni si alte d'astea.
Principal: eu am 0 cunostinte despre apicultura, dar am vointa, si ceva bani pusi deoparte (vreo 60000 lei), si as vrea sa invat cate ceva despre aceasta indeletnicire.
Imi ajung acesti bani, sa imi cumpar cativa stupi? (bineinteles, dupa ce invat intai cum sta treaba)
Sa o iau in ordine:
1) Daca citesc acest forum, am sanse sa inteleg cate ceva despre apicultura? Despre cum este construit un stup, despre roiuri, despre perioadele de adunare a mierii, despre vanzarea acesteia, despre pregatirea pentru iernat, despre ustensilele necesare, despre ingrijirea albinelor?
2) Unde gasesc niste videouri despre apicultura, si cam tot ce tine de ea?
~~~~~~~~~~
Voi fi un membru activ aici, si ma bucura orice ajutor din partea unor apicultori experti
Cu stim, Popescu Nicolae