Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

ca sa intri la sponsorizare 2014

Mesajde janese » 20 Mar 2013, 12:15

pe langa varsta..activitate pe forum,etc,trebui sa:

-postezi cat mai mult(pana la intoxicare) din activitatea ta din stupina(dar numai teme apicole si echipament apicol)
pune pe forum cat mai multe poze din stupina ta!
-cauta sa nu intri in clinciuri
-fi docil si dornic de invatatura(nu te baga in contraziceri)
_prezinta-te de la inceput ce si cum,eventual poza la avatar si de unde esti si unde ai stupina.

ps...pe masura ce mai miros cate ceva ,o sa mai completez aici!...sunt multi pe forum care meritau cu prisosinta sponsorizarea dar nu au stiut sa-si vanda marfa!!!
semneaza janese codoshu,frate de cruce cu adminu.
janese

Re: ca sa intri la sponsorizare 2014

Mesajde kamy » 20 Mar 2013, 20:59

Ce facem bre cu vorba aia veche care zice,,pin contradictie iese la iveala adevaru,,!mata ce vrei apicultori cu vene si coloana sau docilitaturi?intreaba nimeni frate cu nimic!
kamy

Mesajde cobi » 20 Mar 2013, 22:46

janese scrie:pe langa varsta..activitate pe forum,etc,trebui sa:

-postezi cat mai mult(pana la intoxicare) din activitatea ta din stupina(dar numai teme apicole si echipament apicol)
_prezinta-te de la inceput ce si cum,eventual poza la avatar si de unde esti si unde ai stupina.

ps...pe masura ce mai miros cate ceva ,o sa mai completez aici!...sunt multi pe forum care meritau cu prisosinta sponsorizarea dar nu au stiut sa-si vanda marfa!!!

- cred ca ar fi frumos ca cel care va participa sa fie sponzorizat (2014), sa aiba o mica prezentare a lucrarilor din timpul anului in curs, prin cateva vorbe si poze din propria stupina , cu 2-3 famii de albine...ceva de genul: jurnalul apicultorului incepator X: martie 2013- martie 2014..ca asa cu datul cu parerea, ca pe 10, 12 ..23 rame cum e mai bine sa fie stupul...sau turta la putere din noiembrie, decembrie..sau la pastele cailor..ca sa facem rating...e pierdere de vreme... :)

Ps Ce va mai fac nepotii, dl Eugen? :)
cobi

Mesajde Cristian IONITA » 21 Mar 2013, 01:04

Janese .... Janese cum musai vrei tu sa forficalesti una alta .... de ce nu lasi oameni sa se prezinte asa cum stiu/pot ei? .... ca asa-i vezi mai bine pe ei "ca persoana" si nu doar amabalajul "optimizat"?

PS: propun mutarea acestui topic in alta parte .... nu are nimic de-a face cu "anunturile" si cu atat mai mult cu cele "importante"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde MIHAI BALS » 21 Mar 2013, 01:40

janese scrie:pe langa varsta..activitate pe forum,etc,trebui sa:

ma inscriu si IO in sponsorizare 2014.
CHIAR MA INSCRIU!
ca la aia la tv,ca nu stiu cum se numeste,ca n-am timp,singurul meu timp e seara de la 20 la 24,iar premiul oricum i-l donez lu janese, da...chestia cu trestia, cu frate,cu crucea,cu admi.u,cu jaga,jaga, e..JANANTA!
ce bine e sa fii incoruptibil!
sa nu ai treaba cu nimeni.
MIHAI BALS

Mesajde janese » 21 Mar 2013, 04:02

ci-stule!!!..care se teme ma de concurenta???cu cat vor fi mai multi ,,votabili " cu atat va creste calitatea!!!...idea ca fiecarui votabil i-ar trebui un ,,preparator",mi-a venit uitandu-ma in urma anu trecut, si anu asta si intrebandu-ma cum au ,,defilat" cei care au fost propusi...si i-am luat la rand!!...postarile lor,cum s-au desfasurat...etc,etc...si am tras neste concluzii..e simplu!!!

ps...nu stiu cum dracu fac de gasesc numai ,,subecte" dastea de scandal :lol: :lol:
semneaza janese nevinovatul pui de gaina!!!
am doi baieti....unu de opt ani si unu de cinci luni!...care aveti stupi multi si fete ma?????ca pupe am vazut ca le-a maritat si l-am scapat pasta!!!
adminu ce-o avea????
sa traiti cuscrilor din toata tara!!!...nu m-as da indarat nici de la un cuscru din Canada cu stupi daia inalti!!!!!!!!
janese

Mesajde kamy » 21 Mar 2013, 06:40

Hai bre ca ie mici baietii,sa-ti traiasca copchii,nevasta,soacra si nu in ultimu rand si matali,da un schimb n-ar mere ca io am doua fete si cand o sa ma duc n-o sa am cui lasa clapaciu sa-si dee cu el peste degete?
kamy

Mesajde CORNEL V. » 21 Mar 2013, 08:04

janese scrie:ci-stule!!!..care se teme ma de concurenta???cu cat vor fi mai multi ,,votabili " cu atat va creste calitatea!!!...idea ca fiecarui votabil i-ar trebui un ,,preparator",mi-a venit uitandu-ma in urma anu trecut, si anu asta si intrebandu-ma cum au ,,defilat" cei care au fost propusi...si i-am luat la rand!!...postarile lor,cum s-au desfasurat...etc,etc...si am tras neste concluzii..e simplu!!!

ps...nu stiu cum dracu fac de gasesc numai ,,subecte" dastea de scandal :lol: :lol:
semneaza janese nevinovatul pui de gaina!!!
am doi baieti....unu de opt ani si unu de cinci luni!...care aveti stupi multi si fete ma?????ca pupe am vazut ca le-a maritat si l-am scapat pasta!!!
adminu ce-o avea????
sa traiti cuscrilor din toata tara!!!...nu m-as da indarat nici de la un cuscru din Canada cu stupi daia inalti!!!!!!!!

Auzi nea Jane...da' la matale ce inseamna multi stupi?...ca sa stiu daca ma incadrez :? ...iaca ,eu am fete :D
In privinta regulilor pentru sponzorizare eu zic ca-s bune
Sa traiesti
CORNEL V.

Mesajde CATALIN » 21 Mar 2013, 11:45

janese sa ma ti si pe mine in priza cand e bine cand e rau pe privat sa iau si eu macar un vot
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde proapis13 » 21 Mar 2013, 12:12

Eu zic asa,fiecare nou membru al forumului sa citeasca prima data de aici; viewforum.php?f=60
Cine e interesat citeste tot si nu pe sarite
Astfel se evita situatiile neplacute cand pe ultima suta de metri intreaba toti
cum se inscriu si ei la concurs si cum pot fi votati sau si de ce ei nu au fost propusi de nimeni
Ca sunt unii care se logheaza si trec direct la Battle,aia e alta poveste....

Rog Adminul cu aceasta ocazie sa deschida la Anunturi importante un nou topic informativ cu ;
BURSA GICA ROMANESCU : 2013-2014
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ovidiu_78 » 22 Mar 2013, 01:09

am si eu o precizare,daca ar fi la urmatoarea bursa,ca cine vrea sa voteze sau sa participe,neaparat sa doneze ceva,indiferent ca e o dalta,sau altceva lucru mic,dar sa fie ceva,putin cu putin se aduna,si asa creste si sacul :lol: :lol: si cred ca si importanta bursei
si nu vor fi atunci voturi de la useri care au 2-3 postari,vorba vine,sau....o alta conditie sa aiba cel putin 100-200 postari minime,atunci stii ca e membru activ,care a participat la discutii

asta e o parere doar de a mea
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde janese » 22 Mar 2013, 09:25

si totusi...sponsorizarea care se strange pentru o singura persoana mi se pare cam mare......
janese

Mesajde horia_ch » 22 Mar 2013, 10:09

...La fel ca sufletul lui nea Gică...
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde ovidiu_78 » 22 Mar 2013, 10:34

si trebuie sa fie mare ca sa fie si motivatie pe masura ,si ravna pt a dobandi acesta bursa,sa devina aceasta bursa ca ceea ce e oscarul pt filme ;)
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde lucky5strike » 22 Mar 2013, 13:57

Sensibil subiect, "Manji de succes", sezonul 3, ... 8-)

Baieti, fiti voi insiva si atat. Nu trebuie mai mult. Daca totusi trebuie ceva, fiti activi. Activi pe forum, ca altfel ceilalti nu au cum sa va perceapa.

Premiul asta e ca ploaia. Ajuta. Dar nu vom fi prin asta mai stupari. Deci, exclus sa facem din posibilitatea castigarii lui scopul prezentei noastre pe forum. Trebuie mai mult.

Vrem sa vedem munca... seriozitate... pasiune... bun simt, cu alte cuvinte, apicultura.

PS: totusi, subiectul il trec la incepatori.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 22 Mar 2013, 15:42

lucky5strike scrie: ...

Vrem sa vedem munca... seriozitate... pasiune... bun simt ....

mda .... nu cred ca ar mai mira pe careva daca o sa vina asa tam nesam o glaciatiune
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Următorul

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR