marinicad2002 scrie: am onoarea sa va salut! Impreuna cu un prieten, intentionam ca din primavara lui 2012 sa avem albine. Pana atunci, ...
Adi Hodis scrie
Salutam si noi
... pina atunci ... deocamdata esti pe tarlaua ( pagina ) colegului Yojen ...
ei bine, revin: am gasit loc de stupina, ne-ar mai trebui omul din stupina, pana una alta vom face tot ce putem noi, si sa stiti, va dam dreptate, e foarte mult pentru 2 incepatori ca noi, 20 de familii, asa ca ... entuziasmati cum suntem tot lecturand forumul asta, ne-am hotarat sa achizitionam 4 familii, fara intarziere, sa prindem culesul la floarea soarelui;
acum au aparut iarasi dileme, un amic ne relationeaza cu un stupar care a cumparat toamna trecuta,cca. 100 familii pe 10 rame cu tot cu stup, cu 550 ron/fam (in cond in care mai avea si el 100 de stupi) si care spune ca este foarte, foarte multumit de acestea nou achizitionate, ca sunt mai mari si aduna miere mai multa, mai galbioare, dar nu stia ce rasa sunt; bine, omul e in pastoral cu ele, pe langa buc, probabil avea de munca grupa mare si noi... cu intrebari
ei, ce ziceti, 1. e bine de cumparat acum? 2. ce parere aveti de rasa de albine a stuparului de care v-am zis, sa mergem pe ceva de genul chiar de-i mai scump, ori pe familii de albine pe care le gasim la oricare stupar in zona? 3. dati-ne niste preturi, orientativ! multumim.