Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Rame magazie!

Mesajde Seleniu » 25 Apr 2014, 16:28

Va salut! In magazie bag ramele cu foita pentru construit toate odata sau cate una, pe rand? Trebuie sa bag si o rama din cuib cu puiet? Poate intrebarile vi se par fireasti, dar pentru mine ca si incepator nu sunt :D ! Va multumesc!
Seleniu

Re: Rame magazie!

Mesajde igo1 » 25 Apr 2014, 17:07

trebuia sa intrebi si tu la topicul INCEPATORII INTREABA, nu sa deschizi altul. Nici macar nu te-ai ostenit sa citesti raspunsurile la intrebarile altora. De ai fi citit, nu mai scriai aici ba inca aflai mai multe lucruri importante. Pe care sigur nu le stii si cu care sigur vei avea a face. Din respect pt ceilalti de pe forum se cere sa fim ordonati si sa nu incarce fiecare forumul cu tot felul de intrebari la caRe s-a mai raspuns deja.
igo1

Mesajde Seleniu » 25 Apr 2014, 18:14

Decat sa fi asa acid in raspuns, puteai sa raspunzi simplu, daca vroiai, sau sa nu scri nimic si nu sa faci pe inteleptul!
Seleniu

Mesajde igo1 » 25 Apr 2014, 18:49

nu ti-am raspuns, deoarece si eu sunt in primul an cu albine, asadar nu pot sa iti dau tie sfaturi. iar raspunsul cu pricina l-am gasit la randul meu fara sa creez un nou topic. Si cum iti spuneam, pe langa acesta, multe altele foarte utile, asadar citeste rubrica INCEPATORII INTREABA CA AI SA TE FOLOSESTI MUULT SI BINE PRITENE DRAG. Sa-ti traiasca albnele si sa te bucuri la maxim de ele. Eu asa fac/
igo1

Mesajde proapis13 » 25 Apr 2014, 20:43

Seleniu scrie:Decat sa fi asa acid in raspuns, puteai sa raspunzi simplu, daca vroiai, sau sa nu scri nimic si nu sa faci pe inteleptul!

Era mai intelept din partea ta sa scrii ca NU ai gasit topicul despre cladirea ramelor ;)
pun pariu ca nici regulamentul de functionare al forumului nu l-ai citit...
Ai topicul respectiv la adresa asta viewtopic.php?f=11&t=3895&hilit=cladire+rame#p133573
Daca nu esti lamurit intra aici viewforum.php?f=69
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde igo1 » 25 Apr 2014, 22:01

Ai topicul respectiv la adresa asta viewtopic.php?f=11&t=3895&hilit=cladire+rame#p133573
Daca nu esti lamurit intra aici viewforum.php?f=69[/quote]

Salut propais, tu esti un indrumator foarte bun, am trecut pe la multe din recomandarile tale. Multumesc ca ne dai o mana de ajutor. Cred ca esti un om deosebit. Duminica merg la albine sa vad un stup caruia I-am dat rama cu botca pt ca era fara matca. In functie de rezultat voi veni cu urmatoarea intrebare, abia astept. Sanatate
igo1

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR