Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

ALUNGARE ALBINE

Mesajde sorinqk » 10 Iun 2014, 00:05

Pot sa glumesc si sa spun ca sunt "apicultor incepator" :mrgreen: de 2 ani.
In gura de aerisire de la bucatarie si au facut "casa" o familie de albine. Am acoperit sa nu poata intra in casa dar intra pe geam. Am ajuns sa le calc prin casa si sa stau cu emotii sa nu ma intepe. Nu am avut neplaceri cu ele pana acum dar au inceput sa intre si noaptea in casa ( eu stiam ca albinele nu zboara noaptea :oops: )
Dupa cazurile de albine agresive prezentate in presa am inceput sa fiu mai nelinistit :roll:
Bunicul meu a crescut albine, imi sunt dragi, nu as vrea sa le omor. Exista o cale sa le pot alunga?

Impricinata:
Imagine
sorinqk

Re: ALUNGARE ALBINE

Mesajde B.K » 10 Iun 2014, 08:49

Chemi un apicultor si te va scapa de ele.
De unde sunteti?
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Re: ALUNGARE ALBINE

Mesajde PAGANEL » 10 Iun 2014, 13:19

Albinele alea, ori te iubesc, ori sunt curioase, sa vada cum iti organizezi stupu-casa. Daca ai o fotografie cu soacra, copiazo la xerox si lipeste foto cu soacra, peste tot pe unde intra albinele. Succes garantat si verificat. Dupa manevra, vezi sa nu iti fuga si din curte. Nu o cunosc pe soacra domniei tale, dar ,,sexul slab" se recunoaste imedeat.
Da de ce?
PAGANEL

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR