Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Cum sa scap de prigorii?

Mesajde valerica » 23 Feb 2015, 10:23

salutare tuturor,

Am tot citit cautat si intrebat... dar cine stie poate aici ma poate cineva ajuta... am o stupina de 25 de familii si ma ocup de cativa ani de albine, insa in 2013 am avut surpriza sa constat ca au venit prigoriile in zona mea extrem de multe si ca atare mi-a cam diminuat cu mult populatia de albine.. in 2014 am decis sa mut vatra in alta locoatie... insa si anul trecut au mai venit insa parca nu in asa mare numar.. parca doar veneau sa ma viziteze...acum la finele anului am readus toate familiile pe vatra de langa Targoviste si asi dori sa aflu daca stie cineva cum asi putea sa mai diminuez frecventarea prigoriilor in zona mea.

AM incercat cu CD cu Plasa de pescuit s-au mai prins insa nu a avut mare efect, acum am in constructie un uliu sper sa dea roade sper, deci daca are cineva o alta solutie poate sa-mi sugereze..

o zi placuta.... :mrgreen:
valerica

Re: Cum sa scap de prigorii?

Mesajde alt stupar » 23 Feb 2015, 10:34

Valerica, dupa atatia ani de forum... tot incepator ???

vezi si tu pe-acilea, in caz ca ti-a scapat viewtopic.php?f=8&t=450&p=148737&hilit=prigorii#p148737
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR