Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Targul International apicol Timisoara-Ghiroda 10-11 .03.

Mesajde Donbazil » 05 Mar 2012, 22:11

Sal'tare!
Ho ma'!....
Nu saritzi asa pe om c-o fost plecat la sarbi la targu' de la Novisad. (Unde din pacate io n-am mai ajuns si mi-e ciuda de mor).... :evil:
Vine el acasa si va lamureste.
Din afisele pe care le-am capatat si le-am pus pe la mine prin zona rezulta ca la targ participa conferentziari din Romania, Serbia si Ungaria . Targul se tine in curtea caminului cultural iar conferintele in camin.
Iaca am incercat sa scanez o bucata din afis ca nu incape tot pe imprimanta. Cred ca se vede si schitza cu accesul da-i simplu de tot.
Care vrea sa vada mai multe, sa caute aspecte de la targu' de anu' trecut si se edifica.
Sal'tare!
Donbazil - Faget :)
Fişiere ataşate
Ghiroda (Medium).jpg
Donbazil

Mesajde osho » 11 Mar 2012, 12:09

ieri am fost si eu la targ ,dar ma asteptam la un targ cu firme care vand scule si utilaje apicole dar au fost 3 firme,cu lazi au fost mai multi si faguri.reclama targului a fost mare dar el nu prea :(
osho

Mesajde nicu has » 11 Mar 2012, 13:04

este doar a doua editie de aceia poate sa nu fi venit atatea firme
dar la faget este a 9 ed. cu siguranta o sa fie mai multe produse
nicu has

Mesajde proapis13 » 11 Mar 2012, 14:57

Tot Fagetu-i fruncea tirgurilor :!:
Da nici Blajul nu-i de lepadat :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde osho » 11 Mar 2012, 15:06

la anu urmeaza Faget ,anul trecut am fost la Blaj si Cluj ,
osho

Mesajde a_costy » 11 Mar 2012, 16:39

proapis13 scrie:Tot Fagetu-i fruncea tirgurilor :!:
Da nici Blajul nu-i de lepadat :!:

Anul trecut targul de la Faget a fost o umbra fata de Blaj.
Anul acesta istoria se repeta.
a_costy

Mesajde cocoJB » 12 Mar 2012, 09:39

E adevarat ca nu au venit foarte multi cu utilaje. E prost ca se cam suprapun targurile la nivel de tara. Am vorbit cu cei de la Bistrita care au fost cu faguri. Spuneau ca abia reusesc sa acopere cererea pentru toate targurile.
Bina ca a fost vreme buna.
Legat de locatie, am postat un alt topic cu targul, anterior celui postat de Casian. Continea harta locatiei targului si alte informatii, dar cineva s-a simtit ofensat ca un necunoscut a postat asemea informatii fara acordul "personajelor care scriu istoria". In concluzie, mai intai a fost blocat topicul, apoi a fost sters.
cocoJB

Mesajde osho » 12 Mar 2012, 10:02

cocoJB scrie:E adevarat ca nu au venit foarte multi cu utilaje. E prost ca se cam suprapun targurile la nivel de tara. Am vorbit cu cei de la Bistrita care au fost cu faguri. Spuneau ca abia reusesc sa acopere cererea pentru toate targurile.
Legat de locatie, am postat un alt topic cu targul, anterior celui postat de Casian. Continea harta locatiei targului si alte informatii, dar cineva s-a simtit ofensat ca un necunoscut a postat asemea informatii fara acordul "personajelor care scriu istoria". In concluzie, mai intai a fost blocat topicul, apoi a fost sters.

daca dv nu puneati harta cu locatia nu cred ca ajungeam foarte usor ,pacat reclama targului a fost mare dar targul nu ,cu siguranta e un targ care nu l-as recomanda la nimeni.
osho

Mesajde ticaloasa » 12 Mar 2012, 10:14

cocoJB scrie:E adevarat ca nu au venit foarte multi cu utilaje. E prost ca se cam suprapun targurile la nivel de tara. Am vorbit cu cei de la Bistrita care au fost cu faguri. Spuneau ca abia reusesc sa acopere cererea pentru toate targurile.

Da, intradevar.
Dupa reclama facuta targului exista un singur organizator (adica el este singurul care a organizat targul) si mai ales si-a asumat toate meritele.
Gresit, am vazut si altii care s-au ocupat de organizare si tin sa-i felicit pe acestia. Tot odata felicit Primaria Ghiroda si speram ca de-acum inainte vor fi gazda permanenta a acestui targ.
ticaloasa

Mesajde alt stupar » 12 Mar 2012, 13:14

sa spun cateva cuvinte cu privire la targ:
din start, un targ aflat abia la a II-a editie nu poate rivaliza la popularitate cu alde Faget / Blaj. Cu toate astea, efortul cu organizarea merita toate laudele. In Timisoara, in grupul acela care a initiat targul, bate un vant a nou, se simte implicare si simtul organizarii.
Targul - a fost asa cum este mai bine. Inghesuiala suportabila, locatie rezonabila, Comunicari tematice la obiect.
Ca in Romania targurile s-au cam... molipsit :D nu e vina celor din Timisoara. Nici ca expozantii consacrati au de ales intre doua sau chiar manifestari identice organizate in diferite orase !
Continuati baieti, sunteti pe drumul cel bun !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde cocoJB » 12 Mar 2012, 22:29

Nu a fost usor sa organizam targul. Sper ca a fost mai bun decat in cazul primei editii!
Cel putin acum am beneficiat de experienta anului trecut.
In viitor sper sa se renunte la orgoli personale (de exemplu stergerea topicului postat de mine, care continea harta si alte informatii) si sa ramanem la fel de ambitiosi.
Vreau sa multumesc tuturor care ne-au sprijinit. Targul a presupus un mare efort material si uman. Multumim Primariei Ghiroda, locuitorilor din Ghiroda, Lugoj si Comlosul Mare pentru suport ( imi pare rau daca am omis pe cineva).
Multumim tuturor care ne lauda, dar si celor care ne critica. Am fi bucurosi sa ne argumentati parerile pro si contra cu privire la targ. Astfel vom reusi sa fim si mai buni.
Pe viitor poate vom gasi un loc mai mare pentru targ, pe raza comunei. Eu persona am sesizat problema parcarii masinilor.
cocoJB

Mesajde stuparul2011 » 13 Mar 2012, 14:43

buna,
dupa parerea mea a fost un targ reusit.
conferintele au fost la obiect,au fost si ceva firme de unde sa putut cumpara etc.
dar bineinteles ca fiind la inceput nu poate avea dintr-o data o dezvoltare extraordinara unde sa fie multe firme cu exponate,precum si un public foarte numeros.
eu zic ca sunteti pe drumul cel bun si sper sa continuati.sunt sigur ca in cativa ani acest targ va fi mult mai mare,lucrul de care are nevoie este timpul.
dupa cativa ani de existenta va castiga foarte multa publicitate si altfel vor sta lucrurile,din punct de vedere al publicului numeros si bineinteles al firmelor expozante prezente la targ.
parerea mea ca totul tine de timp si de capacitatea organizatorilor de a putea veni cu lucruri noi.
continuati,sunteti pe drumul cel bun.
va multumesc,
numai bine
stuparul2011

Mesajde iosca » 13 Mar 2012, 15:09

Mai fratilor, sincer ma faceti invidios ( si cred ca toti oltenii-s in asentimentul meu) cu doua targuri, unul dupa altul si unul langa altul (Ghiroda si Faget) intr-o saptamana, iar noi prin Banie nu suntem in stare sa organizam unul in tot anul :?: :!: :(
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde Donbazil » 13 Mar 2012, 23:33

Sal'tare!
Mai colega, apai dupa parerea mea treaba-i simpla:
- La Timisoara e cea mai tare asociatie din vestul tzarii, cu relatzii "beton" pe plan local si internatzional (Euroregiune) cu OAMENI de OAMENI - si care intamplator se cheama ACA ( acu' unii iar sar de c*r in sus, da-i treaba lor)....
- La Faget e cea mai tare firma de profil apicol din tzara, cu relatzii " beton" pe plan natzional si internatzional cu un patron OM de OM - si care intamplator mi-e prieten Domnul Pitaresi Biogio, cunoscut de toti ca "Gino" - si care in ultimii ani a facut targul pe banii si omenia lui.....
- Cele doua entitatzi nu-s concurente, ba chear colaboreaza si de castigat au doar stuparii.....
Simplu, nu?....

Ne vedem la Faget! :) :) :)
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde cocoJB » 14 Mar 2012, 12:21

Nu se pune problema concurentei intre Faget si Ghiroda. Domnul Gino ne-a fost de ajutor. Ne-a dat corturile in fiecare an si firma Teclem a fost prezenta cu stand la Ghiroda.
Apicultorii din zana Fagetului ne-au sprijinit atat fizic cat si moral. Cei care au organizat targul Ghiroda vom fi prezenti la Faget, sambata. Multumim pentru suport!

Pentru a organiza ceva e nevoie de oameni seriori, care doresc sa faca ceva pentru comunitate. Daca se intampla sa mai aiba si resurse materiale este extraordinar. Trebuie sa sacrifici timp si chiar bani personali pentru ca totul sa iasa bine, fara sa gandesti daca ii vei recupera sau chiar sa primesti in plus. Nu trebuie sa fim invidiosi pe cei care fac ceva sau, mai rau, sa gandim ca precis au avut unele foloase materiale care i-au determinat sa actioneze. Daca gandim asa sigur nu reusim sa facem nimic in viata.
Cine se uita in stup numai dupa cata miere au adunat albinele uita sa mai vada in ce stare sunt albinele.
Oricine poate origaniza asemenea evenimente. E nevoie de vointa, toleranta, colaborare, sacrificii si multa munca.
Mult succes tuturor!
cocoJB

Mesajde Donbazil » 15 Mar 2012, 01:25

Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE