Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: frumoasa pasiune..

Mesajde eugen_c » 01 Ian 2012, 20:24

La multi ani!
Felicitari pt puietii de Evodia! Ce intentii ai mai departe, ce suprafata vrei sa impaduresti?
Si eu am pepiniera de Evodia si ma gandeam la plantez vreo 2 hectare(~500buc/h), dar din pacate nu primesc niciun ajutor si nicio subventie din partea statului. Nici macar nu au auzit de acest copac miraculos!
Dupa cum ai observat, evodia este un copac iubitor de apa, iar principala problema este irigarea viitoarei plantatii.
Probabil o sa incep treptat si in 2-3 ani imi duc planul la capat.

Mult succes si iernare usoara!
eugen_c

Mesajde ves.lucian.zabrani » 01 Ian 2012, 20:28

oare evodia creste si pe un teren mlastinos ??? tare ma intereseaza !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde doruuu » 01 Ian 2012, 20:51

Nu detin terenuri pe care sa le impaduresc , dar in schimb am multi prieteni care isi doresc sa opreasca micile alunecari de teren din proprietatile lor ( ravene , maluri , etc. ) Asa ca m-am oferit eu sa le dau puieti sa opreasca aceste mici alunecari... ;) Asa ne rezolvam amandoi treaba... Acum am si seminte de paulownia pe care o sa le plantez la sfarsitul lui martie intr-o padurice de salcami. Eu stiu , poate merge ... am inteles ca este tare invaziva - asa ca se va bate cu salcamul.
doruuu

Mesajde horia_ch » 04 Ian 2012, 16:10

ves.lucian.zabrani scrie:oare evodia creste si pe un teren mlastinos ??? tare ma intereseaza !!!

Nu, Lucian, plantat în teren mlăştinos întâi îşi pierde frunzele, apoi moare.
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde popageorgian » 06 Feb 2012, 12:02

evodia iubeste apa dar nu se poate planta pe teren mlastinos!
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde namzeb » 06 Feb 2012, 18:24

Eugene daca ai asa mlte Elodia da-mi si mie una contracost ca eu n-am gasit-o. Am primit seminte dar n-am reusit sa prind si findca ma consider bucurestean am stat acolo 25 de ani te rog daca ai mila de un consatean un puiet poti da.
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde cipry74 » 06 Feb 2012, 19:22

namzeb scrie:Eugene daca ai asa mlte Elodia da-mi si mie una contracost ca eu n-am gasit-o. Am primit seminte dar n-am reusit sa prind si findca ma consider bucurestean am stat acolo 25 de ani te rog daca ai mila de un consatean un puiet poti da.

Elodia s-a dus pe p..a la ce vrei tu ii zice evodia........tare faza..fara suparare,nu m-am putut abtine :D
cipry74

Mesajde doruuu » 11 Feb 2012, 10:18

Am un morcov cu tot cu frunze... ;) Oare cum se descurca ,,fetele '' mele pe asemenea temperaturi o asa mare perioada de timp ? Am inteles ca 2 aveau turturi.... O fi bine , o fi rau ? Abia astept sa creasca putin temperaturile sa pot sa vad cum sa le ajut ( sau incurc ) . Imi pare rau acum ca nu m-am tinut de david nick in toamna sa-si arunce un ochi si in familiile mele.... :( E prima iarna ca ,, posesor de stupi " - nu pot inca sa zic apicultor - asa ca ma intelegeti.... :D
doruuu

Mesajde cipry74 » 11 Feb 2012, 10:57

doruuu scrie:Am un morcov cu tot cu frunze... ;) Oare cum se descurca ,,fetele '' mele pe asemenea temperaturi o asa mare perioada de timp ? Am inteles ca 2 aveau turturi.... O fi bine , o fi rau ? Abia astept sa creasca putin temperaturile sa pot sa vad cum sa le ajut ( sau incurc ) . Imi pare rau acum ca nu m-am tinut de david nick in toamna sa-si arunce un ochi si in familiile mele.... :( E prima iarna ca ,, posesor de stupi " - nu pot inca sa zic apicultor - asa ca ma intelegeti.... :D

In anii uceniciei ca sa zic asa cel mai bine invatam din greseli.......pe care toti le facem.."ca sa ne dam drumul la mana tre' sa capatam experienta"
cipry74

Mesajde namzeb » 11 Feb 2012, 17:24

Stiu ca zice evodia da i-am zis elodia ca-i de negasit. Am avut si eu niste seminte da n-am prins niciuna. Nu-i nici o problema. Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde doruuu » 23 Dec 2012, 23:06

Acum am si pawlonia cam la 30 - 40 cm in ghivece. Abia astept primavara sa le plantez in stupina.
doruuu

Mesajde Razvan HD » 25 Dec 2012, 02:04

Va doresc un Craciun fericit !
Numai bine !
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Razvan HD

Mesajde doruuu » 02 Ian 2013, 23:36

Am luat 2 cutii de Apifonda... Ma apuc sa le fac ,, pachetele " cam de 600 de gr. pt. fiecare familie... Cand prind o ,, fereastra " , le bag.....
doruuu

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?