Va salut cu mult respect!! Sunt Cristian Marcu din loc. Salicea jud. Cluj si am , azi-maine, 33 de ani! Copil fiid crescut la oras, si doar vacantele facute la tara, acum 10 ani am luat decizia sa ma mut la Salicea: ce mai buna decizie din viata mea!!! Nu stiu ce ar reusii sa ma convinga sa ma mut dinou la oras! Ma simt ca in rai, mai ales incepand de acum 2 ani cand m-am "otravit" cu albine

!! Nu pot sa explic ce, cum, cine si dece am luat hotararea sa incep sa cresc aceste minunate creaturi a lui Dumnezeu, dar pot spune ca prima data in 31 de ani, am simtit ca intradevar fac ceva ce imi place la nebunie!!! Si uite ca au trecut 2 ani de la prima intepatura

, si deabea astept sa treaca iarna si sa incep sa ma "vaccinez" dinou

In primul an am intrat in iarna cu 6 familii si am iesit cu 3! am fost suparat dar in acelasi timp bucuros pentru cele 3 care mi-au ramas. In al doilea an, am intrat cu 5 si sper sa ies cu toate la liman
Multumesc ca ati avut si aveti rabdare la noi, cei fara experienta, si sper ca si cu ajutorul acestui forum sa devenim si noi "profesori" pentru altii!
Doamne-ajuta la toata lumea, un an bun si spor la treaba!!