Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Zimbru Florin

Mesajde zimbru florin » 18 Feb 2013, 23:27

Salutare tuturor apicultorilor :D De 2 ani sunt pe acest forum mai mult am citit si vizualizat Am 10 ani in apicultura si ma simt inca un incepator am 60 fam :roll: Am inceput de unul singur am facut multe greseli, dar ma descurc.Am 2 meseri care le practic. Apicultura e pasiune a3. Este un lucru bun s-a fim uniti si s-a ne imformam, ajutam uni pe alti.Nu am fost nici odata in pastoral.
zimbru florin

Re: Zimbru Florin

Mesajde zimbru florin » 18 Feb 2013, 23:56

Am vrut s-a descarc poze si nu am putut :?: de ce :?:Cum s-a fac pozele mai mici, spune ca sunt prea mari :roll:
Ultima oară modificat de zimbru florin pe 18 Feb 2013, 23:59, modificat 1 dată în total.
zimbru florin

Mesajde gigibecalul » 18 Feb 2013, 23:59

probabil sunt prea mari, trebuie sa le redimensionezi sa nu depaseasca 256 kb ( se poate inclusiv cu programul Paint - daca ai Vista sau Windows 7). Bine ai venit, iti urez de la Alba Iulia!!!
"În mintea mea e numai bine
La mine-n suflet e doar cald
Domesticesc de drag albine
Și-n roua raiului mă scald"
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Mesajde Razvan HD » 19 Feb 2013, 00:56

Bine ati venit !
Va doresc numai bine si succes in continuare !
O iernare usoara sa aveti in continuare ! :)
Numai bine !

Razvan HD
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Razvan HD

Mesajde proapis13 » 19 Feb 2013, 09:34

Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti :D

Pt redimensionare foto eu folosesc;
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=& ... 3238,d.d2k
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?