Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

George B.

Mesajde elixir » 16 Apr 2013, 21:02

Salutare! cred ca asa trebuia sa incep activitatea pe forum, dar niciodata nu e prea tarziu!
Ma numesc George, am 38 ani, locuiesc intre Ploiesti si Campina, o zona unde se poate face stuparit stationar.
Sunt asistent medical, iar hobbyul meu sunt dobermannii, dupa cum se vede la profil :).
Activitate apicola am avut in urma cu vreo 10 ani, insa la vremea aia imi statea capul mai mult la fete si dupa 2 sezoane bunicele am renuntat. Vara trecuta mi-am luat inima in dinti si am cumparat 3 roiuri. Au iernat bine, mortalitate redusa, chiar daca acum rezervele de mancare sunt pam pe zero..
Nu mi-am propus sa devin apicultor profesionist, nici nu cred ca voi ajunge, insa la cati bani se investesc, apicultura in zilele noastre nu prea mai renteaza sa fie doar de hobby :( . Oricum, in urmatorii 10 ani nu ma vad plecand cu albinele in pastoral, asta este sigur! Mi-am propus ca anul acesta, din cele 3 roiuri, daca dezvoltarea este una buna, sa mai fac o familie, dar sa si scot un borcan de miere, ca sa stiu de ce m-au intepat! Cahiar daca am mai avut albine, ma consider incepator, si o sa raman incepator inca vreo 2 ani :oops:
Atasez cateva poze.
Un roi se pare ca vrea sa schimbe matca linistit, am gasit o botca in formare, joia trecuta avea ou de 2 zile, cred, azi larva si cred ca in 2 zile o capaceste.regina ponta pe aceeasi fata a ramei!
Imagine

Imagine
elixir

Re: George B.

Mesajde ves.lucian.zabrani » 16 Apr 2013, 21:19

bine ai venit printre noi !!! sanatate maxima tie si familiei tale !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?