Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stupina de incepator - Provita de Sus, Prahova

Mesajde irina2014 » 27 Mai 2014, 16:16

Paul, Trantorasul - multumesc de incurajari! Mi au venit de abia aseara albinele, m-am mutat cu detalii pe sub forumul de Incepatori, ca aici nu prea am ce sa relatez :(.

Ne vedem vis-a -vis :)
irina2014

Re: Stupina de incepator - Provita de Sus, Prahova

Mesajde paul » 27 Mai 2014, 23:21

irina2014 scrie:Paul, Trantorasul - multumesc de incurajari! Mi au venit de abia aseara albinele, m-am mutat cu detalii pe sub forumul de Incepatori, ca aici nu prea am ce sa relatez

Ne vedem vis-a -vis :)

Irinuco, ba eu zic sa mutam discutia aici, pentru ca este vorba de ... problema ta, directa si personala ! Pe topicul cu incepatorii intreaba toti, fiecare cu problema lui. Aici putem sa ne focusam strict pe situatia ta si nu riscam sa ramana in offside vreun coleg incepator care intreaba ceva. Mai mult decat atat, inteleg ca situatia nu-i chiar asa roza si raspunsurile punctuale si in detaliu te privesc personal !
Asa ca ... reluam discutia aici ! Inteleg, vorba lui Florin, ca ai cumparat ... ou kinder. Ce te-a oprit sa-l chemi pe profesorul care te conseeaza (consiliaza) sa vada si el marfa pe care ai cumparat-o , in momentul in care nenea ala ti-a adus albinele acasa ??? Nu inteleg de unde ti se trage aceasta incredere oarba in oameni ... :? Crezi ca daca tu te raportezi cinstit in relatii, toti procedeaza la fel ??? :o In fine, faptu-i consumat ! Tine-ne la curent cu situatia si vedem ce mai putem indrepta. Niste imagini photo ne-ar fi de mare ajutor ( si noua si tie) !!!
De un lucru sa fii convinsa ... orice pe lumea asta se poate indrepta, mai putin ... moartea !!! ;)
Capul sus, privirea inainte si o sa fie OK !!! :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?