CristiTm scrie:spre rusinea mea nu m-am ocupat de pagina mea in 2014,
2014 un an prost nu e o noutate,un debut foarte bun la rapita dupa care a urmat 3 excursii de turism apicol soldat si cu slabirea famililor, a urmat un santier cu renovarea casei ce mi-a mancat vara si toamna si inca mai am mici retusuri.
productie la 12 familii :
200 kg la rapita
0 salcam 1 si 2
40 kg la tei
50 kg la floarea soarelui ( care de fapt a fost o poliflora 90% scaiete era un camp de 8ha nelucrat langa lan erau scaietii de 1,5 m inaltime, floarea era autopolenizanta 300 de ha )
am bagat 100 l sirop adus de la unguri
am vrut sa iernez un roi pe rame de 1/2 un singur cat nu merge a murit. ASA NU !!!
ca pierderi la familii nu sunt pe 4- intervale majoritatea mai slabute ca in iarna 2013-2014 doar 3 roi din erau foarte slabi ( greseala mea trebuiau unificati ) dar timpul liber a fost un dezastru.
alexx scrie:la 4 intervalee scz ca iti zic dar alea nu st familii nu or sa atibga bine nici rapita
Arhivistu scrie:NU toti putem avea familiile pe 6 7 intervale,asa sunt si ale mele,pe 4 5 rame...sper ca pana la salcam sa se dezvolte totusi ca rapita nu am.Iernare buna in continuare,Cristi
proapis13 scrie:Eu unul la fam de productie NU am putut sa le pun diafragma...cateva au ramas cu caturile deasupra,1/2 sau dedesubt 1/1
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori