Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Dacian Rus. Pasiune si ambitie!

Mesajde dacianrus » 27 Iun 2015, 20:10

Multumesc de informatie... Chestia e ca momentan nu am atatia bani desi mi-ar placea sa il iau de la tine nu doar de dragul de a-l lua ci si pentru ca pe langa ca mi-ar folosi foarte mult te-as ajuta si pe tine. Iti doresc multa sanatate ca e mai pretioasa decat tot.
Referitor la albine.
Astazi am facut un control la toti. Stupul care mi-a roit duminica trecuta si care avea pus in magazie vreo 4-5 rame aproape pline astazi e gol atat sus cat si jos, Am fost nevoit sa ii pun hranitor si sa il ajut. Roii merg din ce in ce mai bine. La 2 din 3 am vazut deja puiet. Ceea ce ma bucura foarte mult
dacianrus

Mesajde unincepator » 29 Iun 2015, 12:28

dacianrus scrie:Multumesc de informatie... Chestia e ca momentan nu am atatia bani desi mi-ar placea sa il iau de la tine nu doar de dragul de a-l lua ci si pentru ca pe langa ca mi-ar folosi foarte mult te-as ajuta si pe tine. Iti doresc multa sanatate ca e mai pretioasa decat tot.
Referitor la albine.
Astazi am facut un control la toti. Stupul care mi-a roit duminica trecuta si care avea pus in magazie vreo 4-5 rame aproape pline astazi e gol atat sus cat si jos, Am fost nevoit sa ii pun hranitor si sa il ajut. Roii merg din ce in ce mai bine. La 2 din 3 am vazut deja puiet. Ceea ce ma bucura foarte mult

Iti multumesc pentru urarea de sanatate si daca te hotarasti an privinta abricthului te rog anunta-ma.Spor la treaba si numai bine.
unincepator

Mesajde dacianrus » 01 Iul 2015, 19:21

Imagine
Imagine

Si astea sunt primele cutii facute de mine din corpuri 1/1 la care le-am facut fundurile. Sper ca voi posta si imagini in care o sa construiesc eu tot. Dar mai e pana atunci.
Multa sanatate tuturor!
dacianrus

Mesajde pustu » 01 Iul 2015, 21:10

Marfa cutiile . Asa tre sa fac si eu . Multa sanatate .
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde dacianrus » 02 Iul 2015, 06:50

Multumesc mult. Am zis ca decat sa las magaziile de 1/1 mai bine le folosesc la anul pentru roi. oricum mai trebuie sa fac si magazii anul asta si cutii intregi :D Sanatate multa tuturor!
dacianrus

Mesajde dacianrus » 07 Iul 2015, 11:03

Imagine
Imagine
Matca unui roi...
dacianrus

Mesajde dacianrus » 22 Feb 2016, 08:44

Salutare dragi colegi. am tot cautat in ultima vreme si as avea nevoie de ajutor din partea voastra. As vrea sa achizitionez o centrifuga. Nu am eu foarte multi stupi momentan...doar 7...dar anul acesta as vrea sa mai achizitionez niste roi. Daca ma ajuta Dumnezeu asta voi face...si din aceasta cauza nu vreau sa investesc foarte mult intr-o centrifuga. Cred ca ma pot descurca si cu una mai veche...dar functionala...o voi repara eu pana sa ajung la perioada culesului(anul trecut am stors mierea unui vecin care era plecat din localitate cu o centrifuga antica facuta dintr-un butoi de tabla cu cosul de rame din lemn fara dispozitic de angrenare...absolut manual...am facut febra musculara dar a mers). Daca este cineva care are o centrifuga mai veche pe care nu o mai foloseste si credeti ca m-as putea folosi de ea. chiar daca e defecta voi incerca sa o repar...va rog sa ma contactati. imi spuneti pretul si vedem cum putem sa facem "tranzactia". As fi foarte recunoscator celui care m-ar putea ajuta. Multa sanatate tuturor!
dacianrus

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?