Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Dragostea este totul

Mesajde letsoc » 27 Noi 2012, 19:54

Ma numesc Costel ,sunt din Vrancea, casatorit,am 2 copii, pasionat in tinerete de sah si albine ,acum doar de albine. Am juct sah prin corenspondenta in campionatul national, am debutat in apicultura cu 2 stupi acum 30ani, dupa vreo 6 -7 ani i-am pierdut si am abandonat . Acum cativa ani, vreo 4 ,am cumparat iar 2 stupi, dar in tot acest timp in care nu am avut albine,le-am dus dorul si in ziua cand le-am adus acasa mi-am dat seama cat de mult am pierdut. Am uitat foarte multe lucruri. In iarna 2o12 avind ceva timp am hotarat sa incep a ma documenta mai serios. Actualmente am 14 fam dupa un an plin de peripetii. Am sa va spun cate ceva si sa va arat cate ceva . Sunt pe forum de aproape un an si am invatat multe de la voi si voi mai invata .Am ales acest titlu convins fiind ca daca nu este dragoste nu este nimic, in orice domeniu.SANATATE!
Fiindca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan3/16
letsoc

Re: Dragostea este totul

Mesajde mibu » 27 Noi 2012, 20:00

Ce să zic, bravo ,bine pentru cum gindești, mult spor și succces !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde cipry74 » 27 Noi 2012, 20:34

abia asteptam...detalii
..bine ai venit
cipry74

Mesajde EugenVoinea » 27 Noi 2012, 20:41

Bine ai venit!
Asteptam continuarea
..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Noi 2012, 20:46

bine ai venit printre noi !!! sanatate maxima tie si familiei tale !!! asta cu dragostea mi-a placut tare !!! tine aproape !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Ioan Guist » 27 Noi 2012, 20:50

ADEVAR GRAIESTI IN TITLU.

iN 89 am inceput o partida de sah prin corespondenta.O mutare dura o luna. Jucam cu un sas ce o plecat in germania.In tara jucam in fiecare seara.Partida s-a racit ca si relatia noastra.

Bine ai venit.Bine c aai indraznit.
30 de ani?!!!??? pai inseamna ca ai acum...50?
Sa hi sanatos si ...dai inainte!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde letsoc » 27 Noi 2012, 21:02

Am probleme cu IT, sunt ,oarecum ,depasit de vremuri ,dar ma lupt sa plutesc ,ma chinui sa micsorez niste poze, cand reusesc am sa le pun .Va multumesc pentru primirea calduroasa simt in voi dragostea de care vorbeam in titlu .
Fiindca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan3/16
letsoc

Mesajde letsoc » 27 Noi 2012, 21:16

Pana reusesc sa pun poze am sa va spun ca am in studiu daca-l pot numi asa, un stup conceput de mine, nu ca dimensiuni ci ca materiale si executie. Lucrez cu el din martie 2012, l-am urmarit pas cu pas, este ff usor, pe 12 rame si f ieftin o persoana poate sa care 2 lazi goale si costul aproximativ 50 roni .Are fundul din tabla extrudata cu sibar din tbla acum ii am cu sibarul deschis 1/3 cu folie si capac din tabla galvanizata de 3,5.Vin cu detalii.
letsoc

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Noi 2012, 21:21

poti sa micsorezi pozele cu un program de pe net !!! se cheama " pic resize " !!! daca nu cauta pe acest forum la rubricile in care se spune cum sa micsorezi pozele !!! sau setezi aparatul foto la o rezolutie corespunzatoare , si astfel nu mai trebuie sa reduci pozele !!!
si la mine este la fel !!! fara copii as fi mort langa calculator !!! :lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde letsoc » 27 Noi 2012, 22:58

_DSC6971.jpg
Oprima poza din primavara
letsoc

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Noi 2012, 23:02

cu prima a fost mai greu !!! celelalte vin de la sine !!! :P :P :P
ves.lucian.zabrani

Mesajde letsoc » 27 Noi 2012, 23:12

Mentionez ca OSB este de 0,8, polistiren de 2cm infasurat cu folie din aceea pentru ambalaj, stretch ,sau cum s-o numi .Am gandit asa sa nu se degradeze polistirenul, sa nu-l stice pasarile. Am gandit polistiren sa nu se degradeze OSB si sa am izolatie termica. Am pus OSB de 08 sa fie usor si ieftin. Mai sunt si alte amanunte. revin!
Ultima oară modificat de letsoc pe 27 Noi 2012, 23:34, modificat 1 dată în total.
letsoc

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Noi 2012, 23:17

deocamdata folosesc si eu OSB 3 ( de exterior ) la podisoare !!! zic unii colegi ca nu ar fi prea sanatos pentru albine !!! poate ca au dreptate !!! ca si lemnul nu-i nimica !!! :P :P :P
ves.lucian.zabrani

Mesajde letsoc » 27 Noi 2012, 23:24

inca una sa se inteleaga ce am spus mai sus
_DSC6960.jpg
letsoc

Mesajde ovidiu_78 » 27 Noi 2012, 23:56

Bine ai venit pe forum :)

Uite si o deschidere pt tine 1.e4 una spaniola,accepti ?!
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde modigliani » 28 Noi 2012, 00:17

letsoc scrie:Ma numesc Costel ,sunt din Vrancea, casatorit,am 2 copii, pasionat in tinerete de sah si albine

Sa traiesti !

Nenicule , la albine ne-am gasit ( cu sau fara ele :lol: ) . Un sah pe Net sau pe mess ..... facem ?

Eu aproape zilnic joc aici : http://www.flyordie.com/
Predilect pierd cand Dragos se "umfla" sau bate campii . In rest .... cum da Dumnezeu .

Fa-ti un cont si selecteaza "sah" . Sau poate preferi pe mess ( facem schimb de id-uri )
modigliani

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?