MIHAI BALS scrie:intre orele 9-10 si 15-16 te apuci si bati in stup cu o nuia,
ioan72 scrie:sunt incepator, am 3 stupi dati pe un vecin cu stupina mare si vechi in meserie la cules tei si floare, iar in primavara as vrea sa i dublez macar, dc o fi anul bun!!!nu stiu cum se roieste artificial un stup si as vrea sa invat dc vrea cineva sa spuna asa mai pe babeste.... multumesc!!!
ioan72 scrie:Papagal nu Paganel!!!
ioan72 scrie:sunt incepator, am 3 stupi dati pe un vecin cu stupina mare si vechi in meserie la cules tei si floare, iar in primavara as vrea sa i dublez macar, dc o fi anul bun!!!nu stiu cum se roieste artificial un stup si as vrea sa invat dc vrea cineva sa spuna asa mai pe babeste.... multumesc!!!
mihaibursuc scrie:eu cred ca toti ati uitat cum va tremurau mainile si picioarele cand ati gasit primul roi pe craca si cate intrebari stupide am pus toti .nu era mai frumos sa l indrumati unde sa citeasca si sa vedeti ce masuri ia asa nu a inteles nimic de cat ca este ,,nesimtit" cum obijnuiesc unii cam des sa se adreseze altora
proapis13 scrie:Topicul trebuia inchis de cind a fost indrumat de mult insa s-a trecut cu vederea acest lucru
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori