pustu scrie:
Pe asta omoara-l (unifica-l sau schimba-i regina) !!!
Ala nu-i puiet !!!
pustu scrie:
duma scrie:Nu înțeleg de ce ți gratiile anti șoareci si acum ????
paul scrie:Pe asta omoara-l (unifica-l sau schimba-i regina) !!!![]()
Ala nu-i puiet !!!
duma scrie: Cum spunea Paul ..renunți la el si unifica si ai o alta familie care iti aduce si miere si mai încolo o spărgeai ?!
Am incercat polistiren = l-au ros . Am incercat osb
pustu scrie:paul scrie:Pe asta omoara-l (unifica-l sau schimba-i regina) !!!![]()
Ala nu-i puiet !!!duma scrie: Cum spunea Paul ..renunți la el si unifica si ai o alta familie care iti aduce si miere si mai încolo o spărgeai ?!
Asa am 5 rame . Si am tot avut asa de vreo luna incoace . Nu da inainte si gata . Si mi-e tare mila de regina . E singura care oua asa compact din toata stupina mea . Nu trece pe alta rama pana nu termina una din leat in leat .
liviutzbogos scrie:Daca au ros polistirenul de la urdinis inseamna ca aveau nevoie de urdinis mai larg, mai multa aerisire, nu de proaste l-au ros... iar tu nu si nu, le-ai pus tabla sa-si rupa dantura
liviutzbogos scrie:Daca au ros polistirenul de la urdinis inseamna ca aveau nevoie de urdinis mai larg, mai multa aerisire, nu de proaste l-au ros... iar tu nu si nu, le-ai pus tabla sa-si rupa dantura
mausica scrie:Sa vezi ce buna ventilatie o sa ai acuma in stup
CATALIN scrie::lol:da paule....am reusit sa-l fac sa-mi raspunda la telefon
EU, allllloooo ... sa traiesti maestre!!!!!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori